- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #7.521
Benimde şuan iş yok ama heran yoğunlaşabilirim...
Yok canım tarih belirlemedik işler karıştı, hayırlısı diyelim bakalım, herşeyi zaman gösterecek...
Ama nişan ya mayıs yada temmuz olacak gibi, hala gib diyorum yaa( Önümüzü görememek çok kötü...
Amin canım çok zor gerçekten, ne denirki böyle durumda, kimi suçlayacaksınki çünkü herkes kendine göre haklıdır.
Çocukları varsa o kötü işte, olan çocuklara oluyo en çok...
Bu senelerde bu tür olaylar çok yaşanıyor zaten, asıl nedeni nedir, inanın bunu çok düşünüyorum çünkü ileride bende aynı hatalara düşmek istemiyorum. Bunları yaşamamak için nasıl bir insan seçmeliyiz, biz nasıl olmalıyız???
Rabbim yinede hayırlısını nasip etsin...
çok sinir bozucu bişey bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor Allah herkesi ii insanlarla karsılaştırsın bu aralar bende biraz nane mollayım sinir oluyorum erkek lafı duyunca:lepi:
ya beni üzmüyo artıkda sinirimi bozuyoo sen iyi olunca karsındaki iyi oluyor sen kötü olunca kimse seni çekmiyor anan baban gibi olmuyo kimse malesef off aman erkeklerden konusm ak istemiyom öğkk oluyorumm
loresima insanoğlu büyüdükçe dertleride büyüyo, daha çok sorumluluk yükleniyo, derlerya evlilik şato gibidir, dışarıdakiler içeri girmek ister, içeridekiler ise dışarı çıkmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?