Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

saolun kızlar hosbuldukk evet cnm aynen öle oluo ne zmn evelnıosun evıne oturuosun ozmn butun detler bıtıo işte oh be dıosun ama buda pek fazla surmuoo sonra temızlıktı bulasıktı camsırdı yemektıı

aaa hayrlısyla kucağına almayı nasip etsin Allah :) yaş kaç bi mahsuru varmı acaba :) bide bebişin cibnsiyeti ney :) çok soru sordum biliyorum

heracım ılk önce senın soruna cvb verıyım yasım 24 cınsıyetımız henuz bellı 3ayımızı yenı doldurdukk
ykz cnm bnmde dugunum 18 mayısta olmustu bu mayısın 21ndede kaynımın dugunu varr rabbım ınsss yuzunuzu guldurur hepp

hazırlıklar ne alemde ykz :) bnmde haziranda düğün daha ortada birsey yok tam oalrk gelnlike falnda bakmadım evde yeni yeni başlanıo hazrlıklar yetişmez die cok korkuyorum

Allah herkesin kalbine göre versin inşalllh güzel bi hber bebiş evin neşelri oluyolr

hazırlıklar ne alemde ykz :)

hazırlıklar yavaş yavaş oluyor işte;
biz erken başladık şimdi rahatız biraz
gelinliği dikitirmeye verdik aralıkta daha :)
koltuk tk, yemek odası tk nı aldık
davetiye nikah şekeri felan da siparişi verdik
nikah salonu tutuldu

tek, halı perde oturma odası tk kaldı
onları da mobilya fuarından sonra düşünüyoruz,
şu an evin tadilat olması lazım
usta araştıryor nişanlım

ohh ne güzel hayrlısyla inşallh hersey istedğiniz gibi olur :) nişanlımda ilk önce evdeki tadilat boya işlemleri bitsin ondan sonra bakarız dedi :) bizde hafta sonu boya mutfak modeli falan secicez cokk calısmamz lazım cokk gelinliğini nasıl beğendin bnm netden bakdğım kadryla fazla hos bi model yokda :S

kızlar bişi sorucam, seyahat ütüsü kullanan varmı aranızda?
bizim aile baya bir gezi seven olacak gibi..
malum eşarpları tatilde ütülemek için seyahat ütüsü almak gerek...

hadi bakalım ALLAH cc kolaylık versin canım
gelinliğe netten beğenemedim ben
güzel yok açıkçası
büyük çarşıya baktık gelinlikçilere
üstü açık olan gelinliği kapalı olarak dikecekler bize
yandan drapeli, etekleri gül işlemeli, simli parlak satenden
etekleri de fransız güpürü
yan yırtmaçların dada güpür dantel var

ben geze geze onu beğendim :)
ctesi de ayakkabıları aldık :) onalrda güzel :)

ohhh süperr evet bizde biranönce şu işlere el tamamız lazım :) bnde daha önce seyahat ütüsü kullnmadım hso geldiniz cimcime ve biricik nasılsınz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…