• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

evet canım geri geldim netim yoktu uzun bi süre..
tanışalım öyleyse )

yeşil bi de sarı eteğin vardı krem de ceketinn üye olmadan bakıyodum öyle ordan biliyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sen de söz resmimi eklediğimde beni tebrik etmiştin tanışıyo sayılırız bak:icecream:

Nikah işlemlerini yaptıranlardan bilgi alabilirmiyim? Ay yarın nikah işlemleri için başvuru yapacağızzz çok bi sıkıntı oldum :(

todishim sen hangi ara geliyosun buraya bee yoklugumu fırsat bilip geceleri kaynatma hafta sonu kaynatırım bende senisempatiksalakcinni

heraa canım sağlık raporu alıcaksınız resim nufus cuzdan sureti felan filan istenilen evrakları nelediyeye götürceksiniz bide parayı yatırıp gün alıcaksınız kuzumzemuszemus

Nikah işlemlerini yaptıranlardan bilgi alabilirmiyim? Ay yarın nikah işlemleri için başvuru yapacağızzz çok bi sıkıntı oldum :(

hangi belediyeye kıydırcaksanız nikahı o belediyeye gidip istenilen evrakları liste halinde alın.. onlar yönlendiriyor zaten sizi.
hatta web sitelerinden de indirebiliyorsun listeyi.

cevap veren arkadaslar teşekkürü bir borç bilirim :ecrin_bebek: ınşallh sıkıntısız hallolur şu işlemler :) ya bide ev hazrlığı falan insan cok gerılıyo sizde de ole durumlar oluyomu yada tecrube edenler nasıl gidio o sıkıntılar eve otrunca herlde :D:D
svlkbr sanda merhabalarrrr :)

Back