- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #7.021
selamün aleyküm nasılsınız kızlara.s.
geldim gidiyorum
nabersiniz kızlar
bir haftaya zarifecik tekrar aramızda haber vereyim dedimolumunekankayizsmile
amin canım teşekkürler
bu arada herkeste bi nick değişikliği var sanırım kankam ebru bile değiştirmiş nickini )
başka kimler değiştirdi :uhm:
geldim gidiyorum
nabersiniz kızlar
bir haftaya zarifecik tekrar aramızda haber vereyim dedimolumunekankayizsmile
kızlaaaaaaar..nirdesinizzzz :mymeka:.bizim yıldönümü için hediye arıyodum ya. plaket yaptırdım. bide slayt yaptım..kargoya verdim bugün.. beğenecek mi bakalım :uhm:
ah sultan ım aaahh.. bide onu bırak.. kargocuyla baskıcı arasında(25 dk) mekik dokudum..kargocu kapancak diye nasıl koşturdum bugün sorma.. kan ter içinde kaldım resmen.. ama bizim ki odun sınıfına girdiği için kıymet bilmiyo.. öyle çok abartı ilgisizliği,değer vermemezliği yok ama genelde 2. planda kalıyorum..plaket güzel oldu ama..slaytta öyle. kapağına da resmimizi koydum.. :asigim:
tiramisu muuuuuuuuuuuuuu cokacimcoook
anaaaa ne zaman açıldı bu topic yaaaaa
hayırlı uğurlu olsun sizleri çok özledim ne güzel eşarp topiğinde hep biraradaydık
on41imm harikasınn vallaa.... beğenir bence çok orjinal oluyor genelde senin hediyelerin
kıss sultano sen okadar beceriklimiydiinn gııııı tiremusular felannaklinialirimsmile
anaaaa ne zaman açıldı bu topic yaaaaa
hayırlı uğurlu olsun sizleri çok özledim ne güzel eşarp topiğinde hep biraradaydık
sen ne sandinnnnn giiii aklinialirimsmile
ne biliyimm gızz okeyden ne ara başını kaldırdında tiremusu yaptınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?