Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

amin canım teşekkürler
bu arada herkeste bi nick değişikliği var sanırım kankam ebru bile değiştirmiş nickini )
başka kimler değiştirdi :uhm:

Bi yönden çok mutluyum bi yöndende husursuz biran önce kurtulmasını istiyorum şu ızdıraptan.
Çok kötü yaa (
Onu ilkez bu kadar çaresiz gördüm

Bitanemm çok kolay bi doğum geçirir inş ablacın ve bebeğinizi alırsınız kucağınıza ızdırap deme yiğenine annesini azcık üzerek geliyo galiba ama bebek doğsun ablan kucağına bi alsın ne ağrı kalır ne sızı güzel haberlerini bekliyorumm

Merhaba kızlar cumrtesi calısanlardan biri olarak kervana katılıyorumkaydirigubbakcemile3

ayy cimcimemm çok güzel bi haber gercekden hayırlısyla kkucağınıza alın gözleirini kırpıstırarark tatatlı tatlı baksın size inşallah Allah ablana acil sabır ve sıhhat versin canım

dünürüm gelmişş heraa nasılsın canmm ayy c.tesi çalışmak sinir bozucu sinirrr

teşekkür ederim cumrtesi uyuyup dinlendikleirni düşününce sinir olan biri olarak iyi sayılırım:sm_cool: sen nasılsın canım ? ayynen katılıyorumm Allahdan 2 de kaçıyommm sen kacda cıkıyorsunn :)

teşekkür ederim cumrtesi uyuyup dinlendikleirni düşününce sinir olan biri olarak iyi sayılırım:sm_cool: sen nasılsın canım ? ayynen katılıyorumm Allahdan 2 de kaçıyommm sen kacda cıkıyorsunn :)

off off ben kötüyüm c.tesi işteyim evim savaş alanı gibi dağınık geç kalmşz sabah yatak bile toplu deil düşn yani canm ve patronun keyfine ne zaman gelirse o zaman çıkıyorum ayy çıldırrr geldiiialsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…