- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.761
canm otobüsle 1,5 saati buluo arabamz olmadığı için ama 2 haftaya bi görüşüyoz bi aksilik olmazsa hergün annemle mutlaka telefonda konuşuyoruz geçen pazar bizdeydi annemler bu pazar görüşmeyiz herhal ama haftaya cuma dan gelecek galiba ev taşıcaz ya :)
ev arıyor sevdiceğim bizim sokakta satılık yeni binada süper evler vardı.. dedim bunlara bak bir istersenn.. direk yüzüme dedii annenlere bukadar yakın olmak istemem diye..:mymeka: nasıl yani dedimm.. ne senin ailene nede benim aileme yürüme mesafesinde düşünmüyorum dedi.. yakın olalım ama en azından bir vesait olsunn.. çok gidip birbirimizi sıkmayalım dedii.. ne bozulmuştum böyle dediğindeealsanaalsanasmile ama bir yandanda düşünüldüğünde açık sözlü davrandıı.. sonuçta benim olduğu kadar onunda var benden beklentilerii.. şimdi hak veriyorumm..:teselli:
ay ben napim kendi evim yapılıyo o bitene kadar kocişimin ailesiyle oturcam
ay ben napim kendi evim yapılıyo o bitene kadar kocişimin ailesiyle oturcam
haklısın talyacım su zamanda kirada oturmak gerçekten cok zor ben 1.5 sene kirada oturdum gecen sene evimizi aldık çok şükür ..ewlenmeden önce böyle bir şart koşamazdım çnkü eşimin bir birikimi olmadıgını biliyordum eğer böyle bir imkanı varsa istemen gayet mantıklı ve doğal canım
inş o süre çok uzamaz sulugözümm
talyam sevndm direk kendi evine taşınmana
şükür bizde sadece 6 ay kirada oturmuş olcaz aldık evimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?