Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

1.5 saat uzak canım yaaakannehir ben bağırdığımda anne diye duyması lazımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

öyle olsa ii olurdu da işte kısmet hem annem tatlı gel tatlı git diyo o kadar yakınına istemio bizi :))))

1.5 saat uzak canım yaaakannehir ben bağırdığımda anne diye duyması lazımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Talyacım çok yakın olmasıda iyi değil, annesinin yanında oturanlar var çok sıkıntı yaşıyorlar, eniştemi çok seviyordum önceden ama şimdi adamdan neredeyse nefret edicem, biraz uzak olsalardı eminim bu sıkıntıların hiçbiri yaşanmayacaktı, arkadaşlarımda annesine çok yakın ama çok huzursuzlar, çünkü anneleri bekarlık dönemindeki gibi ellerinin altında istiyolar kızlarını...
İki tarafada uzak olmak en iyisi, ilk başlarda çok zor olur ama sonraki günler için iyi olacağından eminim...

Talyacım çok yakın olmasıda iyi değil, annesinin yanında oturanlar var çok sıkıntı yaşıyorlar, eniştemi çok seviyordum önceden ama şimdi adamdan neredeyse nefret edicem, biraz uzak olsalardı eminim bu sıkıntıların hiçbiri yaşanmayacaktı, arkadaşlarımda annesine çok yakın ama çok huzursuzlar, çünkü anneleri bekarlık dönemindeki gibi ellerinin altında istiyolar kızlarını...
İki tarafada uzak olmak en iyisi, ilk başlarda çok zor olur ama sonraki günler için iyi olacağından eminim...
[/QUOTE]

öyle canm iki tarafa da uzak olmak lazm ama ben kaynanamlara yakınım yaf 10 dk falan mesafe var aramzda eşim anne dese duyar annesi :))))
çalıştığım için gelmiyorlar hiç bizde haftada bi gidiyoruz yuvarlanıp gidiyoz öyle hehe

kendi aileme yakın olmak çok güzel yaa her zaman en ufak sıkıntıda gelebiliyorlar hatta biz şimdi beraber yaşıyoruz gibi hihoyyyt

ev arıyor sevdiceğim bizim sokakta satılık yeni binada süper evler vardı.. dedim bunlara bak bir istersenn.. direk yüzüme dedii annenlere bukadar yakın olmak istemem diye..:mymeka: nasıl yani dedimm.. ne senin ailene nede benim aileme yürüme mesafesinde düşünmüyorum dedi.. yakın olalım ama en azından bir vesait olsunn.. çok gidip birbirimizi sıkmayalım dedii.. ne bozulmuştum böyle dediğindeealsanaalsanasmile ama bir yandanda düşünüldüğünde açık sözlü davrandıı.. sonuçta benim olduğu kadar onunda var benden beklentilerii.. şimdi hak veriyorumm..:teselli:

Talyacım düğn yaklaşıyor sanırım ev bakınmaya başladınız hayde bismillah devamı gelir inşallahhkaydirigubbakcemile2

kızma aşkına bencede doğru demiş keşkem kaynanama uzak olsaydm biraz ama haftada bi görüştüğümz için çok da sorun deil :)))

ebrucum insanın alıştığı bazı standartlar var.. yani ben evlendiğimde bunların altında yaşamak istemiyorumm..o yüzden ev benim şartımdı.. onunda zaten iyi kötü bir birikimi var.. yarısı peşin yarısı kredi diye düşündük.

sulugözüm bizde gelinimizle birlikte yaşıyoruzz. artısıda çok eksiside iki tarafta idare edicek birbirini..

ne kendini ezdircen nede saygıda kusur edicen o zaman hiç sorun yaşamıycağınızı düşünüyorum.. hem ne güzel evinde yapılıyormuşş.. bu sürede sabretmek düşüyor sanadaŞeniz

haklısın talyacım su zamanda kirada oturmak gerçekten cok zor ben 1.5 sene kirada oturdum gecen sene evimizi aldık çok şükür ..ewlenmeden önce böyle bir şart koşamazdım çnkü eşimin bir birikimi olmadıgını biliyordum eğer böyle bir imkanı varsa istemen gayet mantıklı ve doğal canım

inş o süre çok uzamaz sulugözümm
talyam sevndm direk kendi evine taşınmana
şükür bizde sadece 6 ay kirada oturmuş olcaz aldık evimizii

aşk aşkk tamamda.. birazda geleceği düşünmek lazım canım yaeyvahedigeldismile o yüzden dedim böyle birşeyi, sağolsun oda yanlış anlamadı çok haklısın dedi.. elimden geleni yapıcam dedi:asigim:

inş o süre çok uzamaz sulugözümm
talyam sevndm direk kendi evine taşınmana
şükür bizde sadece 6 ay kirada oturmuş olcaz aldık evimizii

caspryim şöyle düşünüyorum şuan en normal bir evin kirası 600 başkasınn evine para vericeğime üstüne ekler gençken kendi evimin sahibi olurum.. şuan için çalıştığımızda ikimizinde durumu kredi ödemeye müsait olucak.. kaldıki benimde az çok bir birikimim var..evlendiğimizde ev borcunun yarıdan fazlasını bitirmiş oluruzz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…