Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ne oldu kıs nie abauu dedin bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım valla benim günlükte pek iç açıcı değil ama olsun vericem yine de çünkü çoğu sayfada ona olan aşkımı anlattım her sayfada gözyaşlarımın ispatı var

okuda bdaha bu yanlışları yapma dersinnalsanaalsanasmile

kızlar yaa birde anneler günü var.. ben bu akşam ağzımdan kaçırdım anneler günü hediyesi düşündüğümüü.. hayyy bi tutmuyom şu çenemiieyvahedigeldismile

ayy beniim için hergün annaler günün hergün sevgililer günü hergün babalr günü valla deli gibiyim sarılıyom öpüyom hepsini hergün özel olduklarını her an hissettiriyom aslında deliriyomuuym ne kaydirigubbakcemile3

sulugözüm biz daha tanışmadık bile sadece varlığımdan haberdar hanım annemizkaydirigubbakcemile2
ama bilmiyorum hoşuna gider diye düşünüp öyle geçirdim içimdenn.. sonrada tutamadım dilimi söyledim benimkineeaklinialirimsmile

kıss tohtorr napıyorr gitsene bir kontrole

sulugözüm biraz öyle olduu:ecrin_bebek:
sultanonun bir tohtor yari vardaaklinialirimsmile arada onun esprisini yapıyoruz.. git bir baktır diye kendine.. kalbine felann

kızlarr görüşmek üzere...muhabbet için hoş sohbet için tşkler hepinizii.. iyi geceler
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…