Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

On41 geeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiii :dance:

canlar ya,pazartesi {15.03.2010 :asigim:} ilk yıldönümümz..

cmtsye kadar hediye hazırlamam lazım.. eyvahedigeldismile düşünmekten başıma ağrılar girdi..bana yardımcı olun yaa.. hazır raftan alma hediye istemiyorum..ikimizle alakalı,romantik ve sıradışı bişi olsun..daha önce resimlerimizle takvim yaptırdım,oda bana resimlerimizin basılı olduğu kristal hediye etmişti.bunlar hariç değişik bişi söyleyin..

şimdide resimlerimizden slayt yapıcam..herşey resimli oldu. yanına bide güzel bişi olsun istiyorum .Pazartesi benim ve bizim için çok özel.please help me :Saruboceq:

canım aşkınıza özel tapu yaptırabilirsin mesela

yok canım klasik değilde neden hediye meselesi sorun oldu sizd3e

bizim 8 ay oldu başlayalı tatlım..ilk benim doğum günüm vardıı.. sağolsunn aldı bir sürü şey jestler filan çok hoştu çiçekler filann.. ama ben eve getiremedim tabe ilk günden biraz bekledi hediyeleri işyerinde.. çünkü o günlerde alışverişe çıkmadım ben aldım diyeyim.. en yakın arkadaşlarımdan biride aldı diyemezdimm.. hepsi almıştı hediyelerini ve onları getirmiştim eve.. buna çok bozulduu.. sevgililer günündede ben aldım hediyesini verdimm.. oda planlar yapmıştı yer ayırtmıştı ama ben gidemedim.. böyle işte hep sorun oldu özel günlerr:sinifsinif:

Evlilik Yıldönümünde Yapılması Gereken 10 Şey
Güne güler yüzle başlayın, diğer günlerden daha pozitif ve alttan alıcı olun.
Eğer sürpriz yapmak istiyorsanız kutlamaya sabahtan başlamayın, bırakın eşiniz evlilik yıldönümünüzü unuttuğunuzu düşünsün.
Güzel ve eşinizin kendini özel hissedeceği sürpriz bir hediye alın.
Eşinizin sevdiği çiçeklerden bir buket yaptırın ve ona da güzel bir not ekleyin.
ılk önce çiçeği verin, bırakın eşiniz hediye olarak sadece çiçek aldığını düşünsün. Günün sonunda da asıl sürpriz hediyenizi verirsiniz. Hiç düşünmediği bir anda bir anda hediyeyi vermeniz daha olumlu etki bırakır.
Hediyenizi özel notlarla donatın, maneviyatını arttırın.
Kendinize her zamankinden daha fazla özen gösterin. Sonuçta bu sizin için de çok özel bir gün.
Akşam için ya evde ya da güzel bir mekânda sürpriz bir ortam hazırlayın, bu evlilik yıl dönümüzün unutulmaz olmasını sağlar
Eşinize sevginizi ve o günün sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirin
Her şeyden önemlisi onunla evli olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu belirtin.

canım aşkınıza özel tapu yaptırabilirsin mesela

mrb kızlar

on41im vallaa romantiklikte sınır yok sizdeaklinialirimsmile

isminin yazılı olduğu kol düğmeleri olabilir on41 cim

ismine özel banyo ve havlu seti olabilir

canlar dedikleriniz için bi kaç gün gerekiyor... benim 1-2 günüm var.. cumartesi kargoya vermem gerek.kol düğmesi doğum gününde almıştım :gitme: of mahvedicem ilk yılımızı.. hep bu günü bekledim.. baştan hazırlık yapmadım.sıkıştım bak şimdide..

ah sulugöz üm..bi evlensek ben ona ne sürprizler yaparım da :kedi: böyle uzaktan olmuyo işte.. valla daha zor

hmm anladım canım doğru normal biizm de ilk başlarda öyleydi bi yere çıkmadık o yüzden işte o günlerin acısını şimdi çıkarmaya çalışıyoz

canım sıkma canını vaktin olsaydı sana önerebileceğim daha farklı şeyler vardı ama neyse artık evlendikten sonra rahat rhata yaparsın hepsini hem o snden gelen en ufak bişide bile mutlu olur sonuçta sevdiği yolluyo dimi amaa

şuu harfli kol düğmelerine baktımda 130 140 diyorlar.. yani kol düğmesi için çok gibi geldii bana.. sulugözüm senin bildiğin bir fiyat varmıı??? yada kızlar sizin normalde fiyatlar konusunda bilginiz varmı??

on41im sulugöz haklıı.. valla sabahları sevdiceğim çocuklarla açma poğaça yolluyor ona bile bir seviniyorumki sorma... düşünülmek çok güzelllkaydirigubbakcemile3

kız sevinilmezmi yaa bahçeden bi çiçek koparıp verdiği zamna havalara uçuyorum yaaa isterse milyarlarla ölçülcek bi hediye alsın o bahçeden koparıp verdiği çiçeğin yanında herşey sıfır kalır inanki

talya m saçmalama yahu 140 lira iki düğmeye verilir mi.. 15 den başlıyo fiyatları delikafadulden.. orta halli olanlar 45-80 arası iyi

mutlu olur tabi canım ama o gün bizim için çok anlamlı ve çok özel..bu değer hediyeme de yansısın ve onu mutlu etsn istiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…