- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.641
On41 geeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiii :dance:
canlar ya,pazartesi {15.03.2010 :asigim:} ilk yıldönümümz..
cmtsye kadar hediye hazırlamam lazım.. eyvahedigeldismile düşünmekten başıma ağrılar girdi..bana yardımcı olun yaa.. hazır raftan alma hediye istemiyorum..ikimizle alakalı,romantik ve sıradışı bişi olsun..daha önce resimlerimizle takvim yaptırdım,oda bana resimlerimizin basılı olduğu kristal hediye etmişti.bunlar hariç değişik bişi söyleyin..
şimdide resimlerimizden slayt yapıcam..herşey resimli oldu. yanına bide güzel bişi olsun istiyorum .Pazartesi benim ve bizim için çok özel.please help me :Saruboceq:
2 nisandada benimkinin doğum günüüeyvahedigeldismile
ne hediye alıcaksın talyacım bi fikrin varmı
yok canım klasik değilde neden hediye meselesi sorun oldu sizd3e
canım aşkınıza özel tapu yaptırabilirsin mesela
mrb kızlar
on41im vallaa romantiklikte sınır yok sizdeaklinialirimsmile
isminin yazılı olduğu kol düğmeleri olabilir on41 cim
ismine özel banyo ve havlu seti olabilir
bizim 8 ay oldu başlayalı tatlım..ilk benim doğum günüm vardıı.. sağolsunn aldı bir sürü şey jestler filan çok hoştu çiçekler filann.. ama ben eve getiremedim tabe ilk günden biraz bekledi hediyeleri işyerinde.. çünkü o günlerde alışverişe çıkmadım ben aldım diyeyim.. en yakın arkadaşlarımdan biride aldı diyemezdimm.. hepsi almıştı hediyelerini ve onları getirmiştim eve.. buna çok bozulduu.. sevgililer günündede ben aldım hediyesini verdimm.. oda planlar yapmıştı yer ayırtmıştı ama ben gidemedim.. böyle işte hep sorun oldu özel günlerr:sinifsinif:
canlar dedikleriniz için bi kaç gün gerekiyor... benim 1-2 günüm var.. cumartesi kargoya vermem gerek.kol düğmesi doğum gününde almıştım :gitme: of mahvedicem ilk yılımızı.. hep bu günü bekledim.. baştan hazırlık yapmadım.sıkıştım bak şimdide..
şuu harfli kol düğmelerine baktımda 130 140 diyorlar.. yani kol düğmesi için çok gibi geldii bana.. sulugözüm senin bildiğin bir fiyat varmıı??? yada kızlar sizin normalde fiyatlar konusunda bilginiz varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?