• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yeni kapananları ve kapanmak isteyenleri benden daha taze kimse anlayamaz canımaaa tecrübelerimi paylaşırım seve seve eşarp hariç aman bidaha tövbeee koyarsam :CüvCüv:

aaay ateşim çıktı yine kalbim başım oooyyy hava kararınca başlıo yine:gitme:

ya kızlar ben hep saten bone kullanıyorum normal bonelerin dikişsizi varmı öyyle dikiş izi çok bet duruyo ya bone diktirmek lazımkaydirigubbakcemile4

evet canım çok güzelmiş yeni kapananlar hep bu modellerle başlıyomuş zatenolumunekankayizsmile

hadi ya ilk defa duydum senden cnm ben hiç kimsede görmemiştim burdakaydirigubbakcemile3
benim yanaklarım eşarpla çok çıkıyor bu modelde yüzüm uzun duruyor yakıştırıyorum kendime yanibayanssulusmile:kedi:

hadi ya ilk defa duydum senden cnm ben hiç kimsede görmemiştim burdakaydirigubbakcemile3
benim yanaklarım eşarpla çok çıkıyor bu modelde yüzüm uzun duruyor yakıştırıyorum kendime yanibayanssulusmile:kedi:

evet canım uçları şekilli tabi böyle yapmıolardırda ben gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bu kanıya ulaştım mantıklı olanıda bu yüz kısmını yapmak kolay değil bende eşarbımı yapamadığım zaman böyle yapıodum önünü kalan kısmı içime tıkıyodum:roflol: aah ah

Back
X