• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sanatımm kapan gıııı artıkk.... okulumu bekliyordun bacım sen.. yoksa hala ailenle ilgili anlaşamama durumumu var..kafamçokkarıştı

ailemin tepkisinden korkuyorum açıkçası o yüzden üniversiteyi bekliyorum o zaman bişey demezler belki gerçi o zaman da karışırlar ama

inşAllah cnm
ama şimdi pat diye kapanamam zaten hiç bi hazırlığım yok üniversiteye 1 senem kaldı işte önümüzdeki sene hayırlısıyla bişeyler almaya başlarım

ya bende öle yaptım yavaş yavaş 3 5 attım köşeye bişeler sonraaaa delikafadulden

bak sanatım çatı katı dieye bi blog var eşarp bağlama modelleri falan resimli anlatılmış çok güzel bence şimdiden bak öyle şeylere hevesin gelir fikir edinirsin kolay olur sonra

sanat şimdiden bi fikir edinirsen tarzını oluşturursan gerisi kolay şak şak kapanırsın ya benim bi ay olcak yakında gayet bol iltifatlar alıyorumm moralim uçuyo yeni kapanmış havası olmadı hiç hazırlığı tam yaparsan super olur:hulya:

bak sanatım çatı katı dieye bi blog var eşarp bağlama modelleri falan resimli anlatılmış çok güzel bence şimdiden bak öyle şeylere hevesin gelir fikir edinirsin kolay olur sonra

bilmem mi hiç cnm ya ben çok araştırdım hevesim var çok şükür pc de var birsürü eşarp bağlama modelleri falan
ben zaten etol takmak istiyorum o dediğin blogda çok güzel bi model vardı

Back
X