- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.121
biriciğim sonuçta eşarbında modası geçiyor.. her yıl farklı desen moda oluyor.. bazen geometrik şekiller bazen çiçek böcek.. o yüzden bende marka almayı tercih etmem.. fuzuli masraf.. hemde islamda müsriflik israf haramdırr:1ninca: he ama görürüm beğenirim içimde kalcağına başımda dursun der alırım.. ama illada marka takıntısı yoktur.. kuzenim var mesela markasız eşarp takmaz.. :mymeka:
deli kız birbirimize çekinmeden eleştiri yapabiliyoruz sanıyodum herşey karşılıklıkaydirigubbakcemile3
o zman kart ekstresnide ödeycenkötükedihüso
hava atmaaa-tatlicadiarzu-
biliyosun beniikaydirigubbakcemile5
ok canım sen kafanı yorma opuyorumnanaktan kaldıramıycağım yükün altına girmem ben
yani cnm ne gerek var kafamı kapasın yeter yani...
geçende pazardan 5 milyona aldım 50 milyonluklara taş çıkartır yani-tatlicadiarzu-
ben kaçarrrr
tubişimm sen al marka eşarplarıı sonra ekstreyi görünceeyvahedigeldismile
ohh müstehakk sanaa:mymeka: annen böle böle kovalıycak evde seniiklava:
doğruya doğru kapansam o kadar para vermem eşarba. çok beğendiklerim olursa 1-2 tane alırım ama bütün eşarplarım markalı olmaz olamazkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
talyam sen onu b unu bırakta şu kocanı idare etmeye bak huyuna git kaydirigubbakcemile3 en azından arabadayken
ne kafamı yorcem kızımguclubacismile
ben ödicek değilimyaa:1ninca:
doğruya doğru kapansam o kadar para vermem eşarba. çok beğendiklerim olursa 1-2 tane alırım ama bütün eşarplarım markalı olmaz olamazkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
kızz anlamıyorum adamdakii çekicilik nedirr.. herkesler bir muhabbet yarışında... uleynn biz çıkmıyorkenn yani normal arkadaşken ben hiç konuşmazdım adamla.. o arabada laf atardı cvplardım..
kızz barıştıkk hatta aradı az önce acıkmışş.. yemekhanede peynirle yumurta varmışş.. yapıcam şimdi erkekimeesempatiksalakcinni
erkeğin kalbine giden yol mideden geçer nede olsaa:lepi:
o senin tercihin canım opuyorumnanaktan inş kapanırsın eşarp işi kolay
:roflol: :roflol: oyyy talyam siz evlenin ya muhteşem bi çiftsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?