Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yani cnm ne gerek var kafamı kapasın yeter yani...
geçende pazardan 5 milyona aldım 50 milyonluklara taş çıkartır yani-tatlicadiarzu-

tubişimm sen al marka eşarplarıı sonra ekstreyi görünceeyvahedigeldismile

ohh müstehakk sanaa:mymeka: annen böle böle kovalıycak evde seniiklava:

tubişimm sen al marka eşarplarıı sonra ekstreyi görünceeyvahedigeldismile

ohh müstehakk sanaa:mymeka: annen böle böle kovalıycak evde seniiklava:

bişe olmaz kaydirigubbakcemile3 alışkın onlar kendi verdi bebeğim ben napıyım yeni kapandım ama olsuın okadar sözleri vardıkaydirigubbakcemile3

doğruya doğru kapansam o kadar para vermem eşarba. çok beğendiklerim olursa 1-2 tane alırım ama bütün eşarplarım markalı olmaz olamazkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

talyam sen onu b unu bırakta şu kocanı idare etmeye bak huyuna git kaydirigubbakcemile3 en azından arabadayken

doğruya doğru kapansam o kadar para vermem eşarba. çok beğendiklerim olursa 1-2 tane alırım ama bütün eşarplarım markalı olmaz olamazkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

o senin tercihin canım opuyorumnanaktan inş kapanırsın eşarp işi kolay

talyam sen onu b unu bırakta şu kocanı idare etmeye bak huyuna git kaydirigubbakcemile3 en azından arabadayken

kızz anlamıyorum adamdakii çekicilik nedirr.. herkesler bir muhabbet yarışında... uleynn biz çıkmıyorkenn yani normal arkadaşken ben hiç konuşmazdım adamla.. o arabada laf atardı cvplardım..

kızz barıştıkk hatta aradı az önce acıkmışş.. yemekhanede peynirle yumurta varmışş.. yapıcam şimdi erkekimeesempatiksalakcinni
erkeğin kalbine giden yol mideden geçer nede olsaa:lepi:

sanatımm kapan gıııı artıkk.... okulumu bekliyordun bacım sen.. yoksa hala ailenle ilgili anlaşamama durumumu var..kafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: oyyy talyam siz evlenin ya muhteşem bi çiftsiniz

:roflol: :roflol: oyyy talyam siz evlenin ya muhteşem bi çiftsiniz

bence evlenmeliyiz hemde bu senee:teytey::teytey::dance::dance:

kız iki gün iyi iki gün kavgalıyız ne muhteşem çiftliğinden bahsediyonnaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…