Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yemek yedim kendime geldim ay sultan eşarbımı gördünmü annem senin yeni manitadan naber unuttuğumu sanma:jeyyar:

gördüm bebegim bence cok güzel güle güle kullan, begenmediysende yolla bu yana :jeyyar::roflol:

tekrar anlattim, 1 sayfa öncesine bakta gör yeni manitayi sen :çok üzgünüm:

gördüm bebegim bence cok güzel güle güle kullan, begenmediysende yolla bu yana :jeyyar::roflol:

tekrar anlattim, 1 sayfa öncesine bakta gör yeni manitayi sen :çok üzgünüm:

noldu aşkum ya yorma beni hastayım habu site çok yavaş zaten neetti sana hırbocanmı çıktıbilmiyorumkismile

hasretinle yandı göndüm yandı yandı söndü gönlüm aaay çok özledim ya :gitme:

noldu aşkum ya yorma beni hastayım habu site çok yavaş zaten neetti sana hırbocanmı çıktıbilmiyorumkismile

bak kopyaliyorum:

ya gittim görüstük biseyler ictik hersey süperdi, güldük sohbet ettik falan, cokda iyi ayrildik,
yani iyi anlastik derken,
eve gittim konustuk,
bundada diyorki, yok o benim pesimden kosuyormus gibi hissediyormus kendisini, yok ben takmiyormusum onu, yok deger vermiyormusum falan filan birsürü bahane iste.
yok icindeki his diyormuski olmazmis ikimizle, bastan arkadas kalalimmis falan filan.
kestim görüsmeyi napiyim bende, sinir ya

aradıı konuştukk..
ohh döktümm içimdekileriii.. bu akşamda beraber gitçez dünki gibi yapıcaksan ben gelmiyorum dedimm.. otobüsle giderim dedimm.. susucam dedii.. birde özür dilememiştin düne dair dedimm.. özrünüde diledii..

sempatiksalakcinni

sana noldi annem:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…