Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

aklinialirimsmile gene kiskandi bizimki aklinialirimsmile :jeyyar:

yaa gülüm gelde kıskanmaa.. benimki bugün hastehaneye gittii kız ordan bağırıyor.. geçmiş olsun ne dediler bilmem ne bilmem ne.. arada cam duvar var hee.. birde ikide bir herkese soruyormuş bunların arasında bişeymi var.. benimkii benim odaya gelsin salak saçma bahanelerle taa yan taraftan kalkıp geliyor oda... klava:

yok guzularim bizim bu almanya erkekleri böyle
onlar kimsenin pesinden kosmamali
burda kizlar erkeklerin pesinden kossun istiyolar
onlar anca naz kapris yapacak, ota bka küsecekler
bi onu bilirler kötükedihüso
kizlar burda erkek rölünde
bende bunu yediremiyorum kendime yapamiyorum napiyim benneyaptımki

abow ohaoldumsmile dikkat et gi ortaya cikcak sizin gizli iliskiniz aklinialirimsmile ohaoldumsmile

arıycak şimdii.. msj attım bazı şeyleri çözmek için konuşmamız lazım dime diye.. yada çözmyelim öyle kalsın bana uyar diye.. arıycam dedii. 2 dakka sonra..

anlamıyorum yaa.. erkekler karaborsa herhalde kapanın elinde kalıyor.. tutamıyorlarsada başkasının elindekine göz dikiyorlar gıcıklarrkötükedihüso

senin de bu çalışanlardan çekiceğin var gözükü yo patronmuydu seninki

ayy evet ya ne sorunluarmıs sizn ordaki kızlar talyacım yaaa yada bu devirdeki çoğu kızlar sorunlu artık kzıalrın naz yapma devri kapandı kapancak yeni moda erkeklerin nazı :) çekilmezde onalrın nazı akannehir

annemin extresi geldi hemen aldım posta kutusundan abbooov netcem ben:1shok:

yemek yedim kendime geldim ay sultan eşarbımı gördünmü annem senin yeni manitadan naber unuttuğumu sanma:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…