Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ebrucum diğer kızlar sağolun hepinizz allah yattıkları yerde huzur versin...

asgd resmini ekledim canım görünmüyormu.. uzun kollu halliydi... ev için çok şık olur diye düşünüyorum ben bu şekilde birşeyin...

Allah sabır versin şimdi okudum yazılanları çok üzüldüm başınız soğolsun asgd talya:Saruboceq:

ALLAH razı olsunn canımm.
kızlar kusura bakmayın konu dağıldı benim yüzümdenn matem havası olduu çok özür dilerim devam edelim konuya olurmuu tekrar özür dilerim bölündü istemedenn:bbo:

sanatçım sağol cnmm...

amin senide vakti geldiğinde kavuştursun sevdiceğine rabbim:):)

tamam canım gördüm ben onu ekstra olarak ekledin sandım başka ir kıyafetten bahsediyosun sandım evet canım gayet hoş olur ev içinnsositososito

ALLAH razı olsunn canımm.
kızlar kusura bakmayın konu dağıldı benim yüzümdenn matem havası olduu çok özür dilerim devam edelim konuya olurmuu tekrar özür dilerim bölündü istemedenn:bbo:

canım ne demek özür dilemek yhaa... gün olucak canımız sıkıldığında gelicez anlatçaz burda.. valla kimse kusura bakmasın hep kakara kikiride olmaz dimi ama :teselli:

papatya çok teşekkürler canımm bende sizlere edicem...
sanat amin canım cümlesini.canım çok teşekkürler RABBıM hepimizi kavuştursun sevdiğimize ayrıca kaç yaşındasın bakim sen küçüğüm demişssin

alyaduanınannesi dimi görmedim o resmini ama çok hoş bi bayan ya kapalı bayanlardan yakıştıran çok az onunda tarzı çok güzel bikaç resmini görmüştüm

canım ne demek özür dilemek yhaa... gün olucak canımız sıkıldığında gelicez anlatçaz burda.. valla kimse kusura bakmasın hep kakara kikiride olmaz dimi ama :teselli:

canım sağoll ya öyle de işte hani pat diye geldim iki laf etmeden o konu açıldıı..herkezi üzdüm özellikle snei canımm:1no2:

17 yaşındayım tabi yanlış anlamayın hemen evlenmiyorum okullarımız bittikten sonra inşAllahzemuszemus

kızlar kuzenimin resmini ekliycem gelinlikle gerçi oturmuş pek belli değil ama başı çok abartısız hoştu görün istiyorum

Son düzenleme:
telefonla çektim kaymış resim ama türbandaki aksesuar hoştu..

asgd sen muhabbete dahil olda nasıl olursan ol şekerim yhaa

buraya da ekleyen biri vardı gelinliğini kime ait olduğunu bilmiyorum kaydetmiştim çok hoşuma gitti abartısız bişy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…