- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.961
kıss kendii çağla şikel fiziğindemii merak ettimmsempatiksalakcinni
eylüll kıss zayıflıycam diye afrikalılaraa dönmeekaydirigubbakcemile3
casper ım , ben hiç mutlu değilim valla.. gönlüme göre kıyafet alamıyorum.. çok beğendiğim elbiselerin içine giremiyorum..illa ki bi yerlerim fırtlıyo.. :gitme: yeşil çay içmekten kanım yeşile döncek :delikafadulden.. sirke iyi geliyodu,tekrar ona dönücem galiba
talya 'm çok zayıf değil ama kilolu da değil.. kuzenleri manken gibi kızlar ama.. kıskanıyorm valla :kedi:
canım o boya da o kilo çok zayıf kalır yani ohaoldumsmile 65 bile olsa iyi olur.
o kadarda olamam heralde nerde
sirkeyi nasıl içiyosun onu da denedim elma s içemedim kokusundanakannehir
on41im tosun gibi yiyor yaa inanmazsınn görsen bukadar şeyi neresine sığdırıyor dersinnkaydirigubbakcemile3 ama alamıyor bir türlüüsempatiksalakcinni
on41im tosun gibi yiyor yaa inanmazsınn görsen bukadar şeyi neresine sığdırıyor dersinnkaydirigubbakcemile3 ama alamıyor bir türlüüsempatiksalakcinni
casper ım , ben hiç mutlu değilim valla.. gönlüme göre kıyafet alamıyorum.. çok beğendiğim elbiselerin içine giremiyorum..illa ki bi yerlerim fırtlıyo.. :gitme: yeşil çay içmekten kanım yeşile döncek :delikafadulden.. sirke iyi geliyodu,tekrar ona dönücem galiba
çok fazla sirke içme canımmideyi deliyomuş, dikkatli ol
talya 'm çok zayıf değil ama kilolu da değil.. kuzenleri manken gibi kızlar ama.. kıskanıyorm valla :kedi:
zaten erkekler hep aynı
diyolar ki bu kızlar evlene kadar zayıfama derdindeler evlenince salı veriyolar kendileriniklava:
Erkekler ayrı bir dert zaten,bana diyoki hep böyle kal, sakın kilo alma guclubacismile
kızlar ama çok pimpirikli mükemmeliyetçi biri.. birazda sinir varr.. ondan herhaldee.. yediğini enerji olarak dışarı çıkıarıyor.. itiraf edeyim ben tembelimm:kedi:haftasonu iş yapçam yaa.. on kere oturur dinlenir öyle kalkarım tekrar.. ama o öyle değill.. bi başlasın aman allahımm evin altı üstüne geliyor.. birde bizim ev dublekss.. millet tek daireyi temizleyemiyor.. bizim safinazzz resmenn evi yalayıp yutuyorohaoldumsmileohaoldumsmile
benim ablamda evlendiğinde 45 kiloydu şimdi 60 kilo :)) ama 9 aylık hamile
ablalra bak yaaaa :gitme: evlenmiş hamile kalmış 60 kilo, ben bırak hamileyi daha söz yapmadık 66 kilo ..atın beni denizlereee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?