Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kıss kendii çağla şikel fiziğindemii merak ettimmsempatiksalakcinni

eylüll kıss zayıflıycam diye afrikalılaraa dönmeekaydirigubbakcemile3

o kadarda olamam heralde nerde

sirkeyi nasıl içiyosun onu da denedim elma s içemedim kokusundanakannehir

ayyyyyyyyyyy kilo milo demeyin kizlar yaaa :sinifsinif:
ne güzel her sabah üsenmeden bu karda ki$ta ko$uya cikiyordum,
saldim 1-2 haftadir cikmiyorum :sinifsinif:
ama gene baslamaliyim böyle gitmez, yaza kuzenimin dügünü varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eyvahedigeldismile

canım o boya da o kilo çok zayıf kalır yani ohaoldumsmile 65 bile olsa iyi olur.

on41im tosun gibi yiyor yaa inanmazsınn görsen bukadar şeyi neresine sığdırıyor dersinnkaydirigubbakcemile3 ama alamıyor bir türlüüsempatiksalakcinni

sultano hoş geldin keyifler nasıl tatlımmŞeniz

şu sirke olayını bende deniycemm.. yaa aslında ben akşam eve gittiğimde yemek yemezsem veriyorum direk.. gün içinde istediğimi yiyim.. akşam yemiyim veririm.. ama bugünlerde sinirden yemeğe saldırdımmcokacimcoook

o kadarda olamam heralde nerde

sirkeyi nasıl içiyosun onu da denedim elma s içemedim kokusundanakannehir

canım koku fln duymuyorum ben.. 1 kupa ılık suya 1-2 tatlı kaşığı bal. 2 çorba kaşığı elma sirkesi koy iç. kahvlatıdan yarım saat önce ,öğlen bide gece yatmadan...hakkaten faydası oluyo.. balı tahta kaşıkla kullan.. ben tahta bal öubuklarıyla koyuyorum..metal kaşık balın besin değerini yok ediyomuş

kız sultan,sizde ne akraba varmış he.. düğünleri bitiremedin

"hamile bırakmasına izin vermede görsün gününü"

ya zati ikimizde istemiyoruz da bebiş iste yinede zayıflatym da bkleyim bebişi :)))

zaten erkekler hep aynı
diyolar ki bu kızlar evlene kadar zayıfama derdindeler evlenince salı veriyolar kendileriniklava:

Erkekler ayrı bir dert zaten,bana diyoki hep böyle kal, sakın kilo alma guclubacismile

kızlar ama çok pimpirikli mükemmeliyetçi biri.. birazda sinir varr.. ondan herhaldee.. yediğini enerji olarak dışarı çıkıarıyor.. itiraf edeyim ben tembelimm:kedi:haftasonu iş yapçam yaa.. on kere oturur dinlenir öyle kalkarım tekrar.. ama o öyle değill.. bi başlasın aman allahımm evin altı üstüne geliyor.. birde bizim ev dublekss.. millet tek daireyi temizleyemiyor.. bizim safinazzz resmenn evi yalayıp yutuyorohaoldumsmileohaoldumsmile

bizde de tam tersi :)) ablam tembeldir, benden de çok yer ama zayıf :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…