- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.941
kız boylarınız kaç yaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokk yokk baya bi rahatsızım o konudan o yuzden caktrmadan sağdan kacayım ben :) boy 1,64 kilo 61![]()
ayy kiloluyum dionuz en fazla 55 çıkıonz ayy zayıflamam lazm benmm
benim boy 1.70 ama kiloda da 70e merdiven dayadım..napcam ben yaa :gitme: bitanemin annesi bile biraz kilo verse iyi olur,ileride rahat eder demiş..hepten moralimi bozduklava:
benim boyum 1,56kaç kg olmam lazım
senin kaygananında dil papuçç mübarekkkkötükedihüso
canım boy kısaldıkça arada ki fark da düşüyomuş.. sakın 15 fark olsun diye 40 kiloya ineyim deme delikafadulden..50-55 olsan iyi
atlaa heraa gidirik bacımmm
bende kaçamm hepsii 50 kglalarda bu hatunlarınnklava:
deeettt ne zayıflamasıı seni alan almışşş beğenen beğenmişşş:mymeka:
sorma.. :mymeka: ta oralardan deli ediyo beni
ayy olsnn alay edio ama hamile kalsan kocaman olursun diyee o yzden zayıflamam lazm :)))
casper ım , ben hiç mutlu değilim valla.. gönlüme göre kıyafet alamıyorum.. çok beğendiğim elbiselerin içine giremiyorum..illa ki bi yerlerim fırtlıyo.. :gitme: yeşil çay içmekten kanım yeşile döncek :delikafadulden.. sirke iyi geliyodu,tekrar ona dönücem galiba
talya 'm çok zayıf değil ama kilolu da değil.. kuzenleri manken gibi kızlar ama.. kıskanıyorm valla :kedi:
zaten erkekler hep aynı
diyolar ki bu kızlar evlene kadar zayıfama derdindeler evlenince salı veriyolar kendileriniklava:
ablamın boy 1.78 kg 57 filandı.. allahtan şimdi biraz aldıda 60a çıktı..
fazla zayıflıkta iyi değil yaa.. herkes beni onun ablasıı sanıyorr:sinifsinif:
ayy olsnn alay edio ama hamile kalsan kocaman olursun diyee o yzden zayıflamam lazm :)))