Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

benim boy 1.70 ama kiloda da 70e merdiven dayadım..napcam ben yaa :gitme: bitanemin annesi bile biraz kilo verse iyi olur,ileride rahat eder demiş..hepten moralimi bozdu :oklava:

benim boy 1.70 ama kiloda da 70e merdiven dayadım..napcam ben yaa :gitme: bitanemin annesi bile biraz kilo verse iyi olur,ileride rahat eder demiş..hepten moralimi bozdu :oklava:

senin kaygananında dil papuçç mübarekkkkötükedihüso

casper ım , ben hiç mutlu değilim valla.. gönlüme göre kıyafet alamıyorum.. çok beğendiğim elbiselerin içine giremiyorum..illa ki bi yerlerim fırtlıyo.. :gitme: yeşil çay içmekten kanım yeşile döncek :delikafadulden.. sirke iyi geliyodu,tekrar ona dönücem galiba

talya 'm çok zayıf değil ama kilolu da değil.. kuzenleri manken gibi kızlar ama.. kıskanıyorm valla :kedi:

ablamın boy 1.78 kg 57 filandı.. allahtan şimdi biraz aldıda 60a çıktı..

fazla zayıflıkta iyi değil yaa.. herkes beni onun ablasıı sanıyorr:sinifsinif:

casper ım , ben hiç mutlu değilim valla.. gönlüme göre kıyafet alamıyorum.. çok beğendiğim elbiselerin içine giremiyorum..illa ki bi yerlerim fırtlıyo.. :gitme: yeşil çay içmekten kanım yeşile döncek :delikafadulden.. sirke iyi geliyodu,tekrar ona dönücem galiba

talya 'm çok zayıf değil ama kilolu da değil.. kuzenleri manken gibi kızlar ama.. kıskanıyorm valla :kedi:

ayy kuzen konusu ayrı dert canmm kuzenmn bi bebeği var 1,5 yaşında kız hala 46 kilo yaa
deli ediyo benii

zaten erkekler hep aynı
diyolar ki bu kızlar evlene kadar zayıfama derdindeler evlenince salı veriyolar kendilerini:oklava:

canm düğünden sonra sadece 2 kilo aldm halbuki :)) ama hamile kalınca çok kilo alırsın diye alay ediyo

ayy olsnn alay edio ama hamile kalsan kocaman olursun diyee o yzden zayıflamam lazm :)))

hamile bırakmasına izin vermede görsün gününüaklinialirimsmileaklinialirimsmile

talya 'm çok zayıf değil ama kilolu da değil.. kuzenleri manken gibi kızlar ama.. kıskanıyorm valla :kedi:[/B][/QUOTE]

kızların kg almasıı için dua et sendekaydirigubbakcemile3 sen normalsindir onlar çok zayıfıtr diye kadına öyle geliyodurralsanaalsanasmile

Back
X