Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

:roflol::roflol: :roflol:ne isim koydunuz:1ninca:

talya sende nie öle diyon kız yazık ağlatıcaksın kınadan önce kızı cimcimecim ne kadar kaldı askerliğin bitmesine

talya sende nie öle diyon kız yazık ağlatıcaksın kınadan önce kızı cimcimecim ne kadar kaldı askerliğin bitmesine

ebrumm ama çok uzakk yaaa.. vannn nereee istanbul nereeee... yani ben kendi açımdan düşünüp konuştum.. ben öyle ailemden uzakta yapamam.. ama belki cimcimem benden daha dayanıklıdır yapı olarakkbilmiyorumkismile

abee kaynanaaa ne yaptınn bize ne yaptın bizee :teytey::teytey:

hayy biricik sen çok yaşşaaaa gene dinliyom şarkıyıı:dance::dance:

28 yaşında mayısta 29 olacak, hee Van'a gitcem :))
Ne bileyim ben bi kere evet dedik işte, aslında İstanbul'u hiç sevmiyorum geçen sene anneme çok yalvarmıştım Düzce'ye taşınalım diye ama istemedi, hep dua ediyodum bu şehirden kurtulmak için Rabbim kabul etti :)) Ama biraz uzak olucak...
Aşkıma bazen söylüyorum uzak diye, diyoki ilk sen uzaklaşmıyosun ailenden erkekler için hava hoş tabi...Şuan bişey hissetmiyorum ama o psikolojiye girince kötü oluyorum bazen, amaan daha 1 seneden fazla ailemleyim bi yerlere gittiğim yok... Zaten annem sözlendiğimden beri çok asabi damadını seviyo ama beni çok kırıyo, uzaklaşırsam değerimi anlat belki

haziranın sonu canım, temmuzda da nişan yapmayı planlıyoruz

Ablam tam karşımızda oturuyo, bazen ben çok sıkılıyorum çünkü eniştem her dk. bizde, evde eşofmanla gezemez oldum, artık sinirlerim bozuluyo o nedenle ne bizim taraf nede diğer tarafa yakın olmak istemiyorum

İnşallah çok huzurlu bir ewliliğin olur canım ewlilik kararı gerçekten cok önemli beraber bir ömür geçiriceksin Allah herkese hayırlı gerçek hani ruh ikizi derlerya öyle bir eş nasip eylesin :Saruboceq:

hehehe sen kalabalıktan sıkılmışsın belli cnaımmkaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı eşin iyi olduktan sonra... ailenden uzakta mutlu olursunn... ama kötü olursa ailen yanıbaşında bile olsa bir yardımı dokunamaz evliliğini düzeltmesi içinn...

İnşallah çok huzurlu bir ewliliğin olur canım ewlilik kararı gerçekten cok önemli beraber bir ömür geçiriceksin Allah herkese hayırlı gerçek hani ruh ikizi derlerya öyle bir eş nasip eylesin :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

tanıdığımda 23 yaşımdaydım 27 yaşımda ewlendim sempatiksalakcinni2,5 sene oldu ne zaman geçti farkında bile değilim bide cocugum varr ne ara yaptım bunları diyorum bazenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…