• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

dün ne bu nik demedin mi kız bende tekrar biricik yapam dedimsempatiksalakcinni

vallaha yaa sultan kız gel çabuk anlat heleeyvahedigeldismile

neyse bu son olsunn barii:mymeka:

yaaa sultano ancaa gece gelirr.. bende o zamanada kadar meraktan çatlarım heee:kedi:

ebrumm sen şanslılardansınnaklinialirimsmile yoksa genelinin hammadesii odunnkaydirigubbakcemile4

evet cimcimem bu daha iyi oldu iyice özdeşleşmişim ben bu biriciklesempatiksalakcinni
bi talya memnun olmadı ama neysekaydirigubbakcemile

beğendimm tatlımm beğendimmsempatiksalakcinni sen gell nickin ne olursa olsunn gel yeterkiikaydirigubbakcemile4 mevlana gibi konuştumguclubacismile

kızlar netten daire bakıyorumda.. beğendim bitane 350 000 tl benimkine bunu beğendim desem benden ayrılır kesinnsempatiksalakcinni daire bak dediğine bin pişman olurrrkaydirigubbakcemile3

Talyacaım benimkinde de yarı odunluk vardı halen daha var emme ben onun odun halinide sefiyomm iyiki onunla ewlenmişim :içelim: özledim bea:asigim:

cimcimecim değişiyim bende adımı diycem ama eskisine dönüş yapmam artıkın ad soyad direk açık adres yanekaydirigubbakcemile3

hayde bul banada bi isim değiştiriyimm olumunekankayizsmile

talyacım ne ettin kuzum sen çocugun kalbine indiricen walla daha pahalısı yokmuydukaydirigubbakcemile3

talyacım ucuzmuş bee :))

hahahahyyy az önce geldii odaya..iki ekran açıktıı.. diyo genemi kadınlar kulubündesinn dedim yok daire bakıyorumm..inanmadıı yemin et dedii.. açtım ekranı gösterdimm.. beğendiklerini mailime at inceleyim dedii.. dedim beğendim 350 000 residence gözlerii açıldı kocamannkaydirigubbakcemile3

hahahahyyy az önce geldii odaya..iki ekran açıktıı.. diyo genemi kadınlar kulubündesinn dedim yok daire bakıyorumm..inanmadıı yemin et dedii.. açtım ekranı gösterdimm.. beğendiklerini mailime at inceleyim dedii.. dedim beğendim 350 000 residence gözlerii açıldı kocamannkaydirigubbakcemile3

adamın migreni azacak akannehir

İnşallah kuzum nie yaa engel neki

ay ne bileyim akşam konuştuk, askerlikten sonra Van'a gidecek orada işleri yoluna koyduktan sonra düğün yaparız diyo...
Askerlik büyük engel yaa, bi bitse herşey belli olacakta
turkbayragi

kız talya fol yok yumurta yok daire beğeniyon hee:roflol:

suss nannnnalsanaalsanasmile insanın hevesini kursağına dizme.. sen dün sözlendin ben bişey dedimmii:mymeka:

hem az önce gene geldii bu seferde isim baktık doğmamış çocuğumuzaa:asigim:

cimcimem seninki kaç yaşında canımm...???sen vanamı gitçenn napçan kıss taa oralarda.. anadan ayrı babadann ayrııı oyyyyyyyyyyy:gitme::gitme:

Back
X