- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.321
neysene ben çıkıp kahvaltı yapayım:içelim:
heyy yavrummm heyyy aç açına pcye oturulurmuulülülülülülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neysene ben çıkıp kahvaltı yapayım:içelim:
suss nannnnalsanaalsanasmile insanın hevesini kursağına dizme.. sen dün sözlendin ben bişey dedimmii:mymeka:
hem az önce gene geldii bu seferde isim baktık doğmamış çocuğumuzaa:asigim:
cimcimem seninki kaç yaşında canımm...???sen vanamı gitçenn napçan kıss taa oralarda.. anadan ayrı babadann ayrııı oyyyyyyyyyyy:gitme::gitme:
heyy yavrummm heyyy aç açına pcye oturulurmuulülülülülülü
ebru kız ahanda böyle kabul ediyo Loresimaa
ama son hakkın bu daha değişmez yeni öğrendimsempatiksalakcinni
:roflol::roflol: :roflol:ne isim koydunuz:1ninca:
talya sende nie öle diyon kız yazık ağlatıcaksın kınadan önce kızı cimcimecim ne kadar kaldı askerliğin bitmesine
suss nannnnalsanaalsanasmile insanın hevesini kursağına dizme.. sen dün sözlendin ben bişey dedimmii:mymeka:
hem az önce gene geldii bu seferde isim baktık doğmamış çocuğumuzaa:asigim:
cimcimem seninki kaç yaşında canımm...???sen vanamı gitçenn napçan kıss taa oralarda.. anadan ayrı babadann ayrııı oyyyyyyyyyyy:gitme::gitme:
talya sende nie öle diyon kız yazık ağlatıcaksın kınadan önce kızı cimcimecim ne kadar kaldı askerliğin bitmesine
Ablam tam karşımızda oturuyo, bazen ben çok sıkılıyorum çünkü eniştem her dk. bizde, evde eşofmanla gezemez oldum, artık sinirlerim bozuluyo o nedenle ne bizim taraf nede diğer tarafa yakın olmak istemiyorum
İnşallah çok huzurlu bir ewliliğin olur canım ewlilik kararı gerçekten cok önemli beraber bir ömür geçiriceksin Allah herkese hayırlı gerçek hani ruh ikizi derlerya öyle bir eş nasip eylesin :Saruboceq: