- Konu Sahibi MissBiricik
- #4.801
genelde makara yaparız topikte.. çok nadirdir çeyizden konuştuğumuz oda sana denk geldiisempatiksalakcinni
bilmem ki cnm ya
neyse sevdim sizi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde makara yaparız topikte.. çok nadirdir çeyizden konuştuğumuz oda sana denk geldiisempatiksalakcinni
yarın gelinliğimi almaya gidiyorum çok heycanlıyım kızlar
bilmem ki cnm ya
neyse sevdim sizi:)
abowwwwwwww akannehir ayyy sahi mi... bak şimdi bende heyecanlandım..muhakkak paylaş canım..bize de fikir olsun.. :1hug:[/QUOtabi canım mutlaka paylşırım çok mutluyum yaa insanın sevdiğiyle evlenmesi bi hayatı paylaşmaya adım atması ne güzel şey
sağoll canımm... hahayyy gidiyordun yoldan çevirdim seniiaklinialirimsmile
aaa canım bekarızda topiğe takılan evli arkadaşlarda var.. tabi sen bilirsin yinede bir kez daha bekarız diye dışlandık iyimmiiiohaoldumsmile
kızlar ben cıkıyorum uykum geldi inş. müsait oldugumda gelirim yine hepinizi öpüyorum iyi geceler
vayy beebir gün bende yazmak istiyorum bunuukaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım... resmini eklersen seviniriz aldığında.. fikir olur arkadaşlaraaŞeniz
tabi canım mutlaka paylşırım çok mutluyum yaa insanın sevdiğiyle evlenmesi bi hayatı paylaşmaya adım atması ne güzel şey
aaaaaah ah
yok ya bizim gelin arkim deilohaoldumsmile ay hevesim kaçtı onu görünce bi telaş bi stres aman be bekarlık kutsalmış