• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayh bilmiyorum ya bian içim daraldı yarın okul olduğu aklıma geldi lanet ettim of

kızlar naber eylülgüzeliiii sanat talyaa on41 ve daha niceleri:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yahu siz bekarmışsınız ama ben evliyim
bizden evlenmeye çalışıyoruz canım...tavsiye eder misin ki kaydirigubbakcemile3
ayh bilmiyorum ya bian içim daraldı yarın okul olduğu aklıma geldi lanet ettim of

bugünlerinin kıymetini bil canım ya..ben okul yıllarımı ,arkadaşlarımı,hocalarımı çok arıyorum..

ben tavsiye ediyorum ya sevdiğiniz insanla birlikte olmak cok güzel bişey
herşey toz pembe olmuyor maddi ve manevi sıkıntılar sorumluluklar cok oluyor ama yine de tavsiye ediyorum

kızlar naber eylülgüzeliiii sanat talyaa on41 ve daha niceleri:sinifsinif:
iyi canım sen??
kıss arkadaşın çeyizini sermeye gittin diyemi efkarlandın hee o evlendii ben safişe daha kavuşamadım diyemiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kızlar ben gidiyorum ya tesettürlü gelinler deyince takılayım dedim ama hepiniz bekarmışşsınız
size iyi akşamlar hayırlı evlilikler diliyorum:)

aaa canım bekarızda topiğe takılan evli arkadaşlarda var.. tabi sen bilirsin yinede bir kez daha bekarız diye dışlandık iyimmiiiohaoldumsmile

kızlar hepinize cok tesekkür ediyorum ama ben bu topicten gideyim diyorum siz bekar bekar takılın :)
hepinize hayırlı evlilikler diliyorum
iyi akşamlar

aaa canım bekarızda topiğe takılan evli arkadaşlarda var.. tabi sen bilirsin yinede bir kez daha bekarız diye dışlandık iyimmiiiohaoldumsmile

yok cnm kesinlikle öle bişi düşünmedim sanırım evlilik hazırlığı yapıyorsunuz
ben o devrelerden gectiğim için bu topic bana olmaz diye düşündüm

yok cnm kesinlikle öle bişi düşünmedim sanırım evlilik hazırlığı yapıyorsunuz
ben o devrelerden gectiğim için bu topic bana olmaz diye düşündüm

genelde makara yaparız topikte.. çok nadirdir çeyizden konuştuğumuz oda sana denk geldiisempatiksalakcinni

Back