- Konu Sahibi MissBiricik
- #4.781
ayh bugün çok yoruldum ruh halimde karışık ya bi gülüorum bi ağlıyorum şaşkaloza döndüm:1hug:
oyyyy..noldu ki canım :teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayh bugün çok yoruldum ruh halimde karışık ya bi gülüorum bi ağlıyorum şaşkaloza döndüm:1hug:
getiriyorum sağol cnm
ayh bilmiyorum ya bian içim daraldı yarın okul olduğu aklıma geldi lanet ettim of
bizden evlenmeye çalışıyoruz canım...tavsiye eder misin ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yahu siz bekarmışsınız ama ben evliyim
ayh bilmiyorum ya bian içim daraldı yarın okul olduğu aklıma geldi lanet ettim of
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yahu siz bekarmışsınız ama ben evliyim
sıkma kendini ya bu kadar rahat ol
iyi canım sen??kızlar naber eylülgüzeliiii sanat talyaa on41 ve daha niceleri:sinifsinif:
kızlar ben gidiyorum ya tesettürlü gelinler deyince takılayım dedim ama hepiniz bekarmışşsınız
size iyi akşamlar hayırlı evlilikler diliyorum:)
ben tavsiye ediyorum ya sevdiğiniz insanla birlikte olmak cok güzel bişey
herşey toz pembe olmuyor maddi ve manevi sıkıntılar sorumluluklar cok oluyor ama yine de tavsiye ediyorum
aaa canım bekarızda topiğe takılan evli arkadaşlarda var.. tabi sen bilirsin yinede bir kez daha bekarız diye dışlandık iyimmiiiohaoldumsmile
yok cnm kesinlikle öle bişi düşünmedim sanırım evlilik hazırlığı yapıyorsunuz
ben o devrelerden gectiğim için bu topic bana olmaz diye düşündüm
yarın gelinliğimi almaya gidiyorum çok heycanlıyım kızlar