Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yok cnm saten hiç almicam gereksiz bence
şimdilik 3 nevresim takımım var 2 özdilek 1 tanede hobby

satenlerde çeyizde hoş duruyor yaa.. yengem almıştıı taçın satenn.. pul felan işlemeliydii.. çok hoştuu.. ben 1 yada 2 tane alırımm... benimde 4 takım var taçın

birick sen bilirsin altınbaşak nasıııı... geçen mağazada taksit yatırıyordumm adam kampanyada al dedii..45 tlydii.. normalmii fiyatt.. yoksa kampanya deyip kazıklıycakmıydıı beniisempatiksalakcinni
altınbaşak iyi yavru al bence fiyatta ucuzmuş hee kaçırma ben baktım malları baya hoşuma gittisempatiksalakcinni
bnce arzum alma biriciğim pişman olabilirsin
sipariş ettim bileneee:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kızlar size ii akşamlar görüşmek üzere

iyi akşamlar cnm görüşmek üzereopuyorumnanaktan

varsa daha niye alıyonki nere koycan hepsini birden eskiyince alırsın yenilerden:1ninca:

kıss koca set onu hiç açmam bile kutusuyla kaldırırım dolap üstüne yada bazaya.. annemin gönlü kırılmasın diyee.. diğer ufaklarının yıkanması felan daha pratikk.. ben üşengecimdebayanssulusmile

yok cnm saten hiç almicam gereksiz bence
şimdilik 3 nevresim takımım var 2 özdilek 1 tanede hobby

bn bitane kırmızı aldım bide pembe biri bedava idi bide pile yaptırdım satenli biraz fazla oldu gerçi ,ama kardeşimede biraka bilirim ayarlamadım daha benm vardır en az altıtane tam sayısını bilmiyorum pikeler hariç tabi

ooo baya varmış cnm benimde 3 pike takımım var kapitonelerden
nevresimide 5 e tamamlicam
1 tanede tek kişilik misafire aldım mı oldu biti fazlaya gerek yok.

talya sen bilirsin işini:jeyyar:

kapi toneli nasıl oluyo benim de pikelr çarşaflı takım biri hatta yorganlı takım benm Allaha şükür eksiğim çok yok ufak tefel şeyler

aaah ah ben evlenene kadar çok mobilyalar beğenirim dahakaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız?Çeyizler düzülmüş maşallah birazını da bana verin yaaa...olan var olmayan var di mi yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…