Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

neden bahsediosunuz biricik parana acımazsan al dediğin ne?can can
nevresim tatlım pamuk satenler çok pahalı onu diyorum
acidiğim için uzaktan bakmakla yetiniyorum şimdi mesela benim dayim normal nevresime yatamıyo ila pamuk saten olcak san ki bekarken öyle idi evlendi dğişti

saçma yaa ne alaka ben almam hem parama acırım azda değilki 100 milyonlarda iyilerisüprizzzzz

bende uğraşcam gibi görünüyo:gitme:

biricik nan aynı fikirdeyizz naynnnn sinbooo
olumunekankayizsmile seviyorum seniyerimseniben
niye arıza çıksınki cnm?
ne bileyim cnm yaa yok tencereler kararıyomuş falan flan sıktılar canımıeyvahedigeldismile
heee kısss coşturdunn taksitleride sen ödüycennnsempatiksalakcinni

yalaaaan yalaaaan yalaaaaan yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

aman on tane normal olcağına 5 tane çok iyi olsun ebnim düşüncem:hulya:

hahahayy annem bana kocaman mutfak robotu almıştı arzumunn... modasıı geçelii asır olduuu.. şimdii ufaklarından alcam benn.. onuda götürürm gerçii kadın okadar düşündüü aldıı

öyle diyosunda cnm normal dediğimizde özdilek yani neresi normal sempatiksalakcinni

birick sen bilirsin altınbaşak nasıııı... geçen mağazada taksit yatırıyordumm adam kampanyada al dedii..45 tlydii.. normalmii fiyatt.. yoksa kampanya deyip kazıklıycakmıydıı beniisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…