Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

selam kızlar hayırlı geceler
bu topiğe ilk kez yazıyorum.:)
papatya tefal clipsoyu ne kadara aldın canım?
8litreyle 6litrenin fiyatları değişir dimi?

selam kızlar hayırlı geceler
bu topiğe ilk kez yazıyorum.:)
papatya tefal clipsoyu ne kadara aldın canım?
8litreyle 6litrenin fiyatları değişir dimi?

evt cnm değişio..ayrı ayrı almayalım dedik biz kapaklarıda birbiryle değişio faln hoşuma gttii fiyat 500 olması lazım cnm tam emn değilm .sendemi almayı düşünüosun :smiley-cool:

Hayırlı olsun inş.
Benim nikahım da mayısta inş.
ben diktiriyorum, açık bir gelinlik beğendim onun üstünü kapatacaklar.
Netten araştırdım ama beğenmedim çok model yok açıkçası.
Ankarada büyük çarşıyı gezdik ordan beğendim,

BAştan kaftan modelini çok beğeniyordum ama sonradan vaz geçtim, çünki kaftan modelleri tam gelinlik gibi durmuyor.

günaydın hatunlarr

sabah sabahh fare gördüm şirkette bismillah adımımı attım geçiverdii yanımdanndelikafadulden bastım çığlığı toplaştı hemen millettyasakkelime

cimcimem bizim burası köy yeri gibi heryerden girmiş olabilir... zaten aşağıda üretimde kedi kadar olanları var düşün gece alarmı çaldırıyorlar oakdar büyüklerr ohaoldumsmileohaoldumsmile

hayırlı cumalar nasılsınız kızlar
biri faremi dediii oyhhh sen hala orda çalısıyonmu:bbo:

sanada ebrum hayırlı cumalar..

valla tam yanımdan geçtii birde çay ocağına girdiikaydirigubbakcemile3 baktım arkadan benimki geliyor çay alcaktım dedim ben hayatta giremem oraya çay ver bakim banasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kız ne güzel hergün birliktesiniz...
Ettir valla, öğrensin şimdiden
hergün birlikteyizde bukadar çok yanyana gelemiyoruz... şimdi ablam 2 hafta izinli diye hep dip dibeyiz.. ablam gelinceeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yokk kıss çok üşengeçtir kendisi self servis yapılan yerlere felan uyus olur sırf siparişi kendi gidip alıyor diye bir sürü söylenirr sempatiksalakcinni

her zman ekledim sayfa açılmadı ya akannehir

neyse tefalin clipso varya onu aldık set bi 8 litre bide 4 ltre...bide Biev den pasta takımı aldım :asigim:
güle güle kullan cnm
pasta takımını merak ettimCADIARZUeklemeye çalış olur muyerimseniben

yaa cnm nette pekte yok tesettür gelinlik modeli varsa da bişeye yaramıyo:1ninca:
hic_kes arkadaşımız vardı onun gelinliğini çok beğenmiştim ben özelden görüşebilirsin belki birde zarifecik var onunda gelinliği çok hoştu nurrose nikiyle ulaşabilirsin ona da umarım yardımcı olmuşumduryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…