• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

evet dmi ama ona uygun topuklu şık bi ayakabım var siyah onu giyemem safiş çıldırır siyah çizmem var dizüstü onuda giyemem azcık topuklu bi çizmem var o olurmu:uhm:

siyah elbiseye cizme gayet hoş olur canım hayalimde super canlandi heaklinialirimsmile

ceylan napcem ben bi ulaşsaydım şu uşağa kapalı ol masam bukadar zorlanmazdım aah ah

topiçç ölüüü efkar dağıtmaya geldimm güyaa amaaa :umursamaz:

biricik nerde gelsinde içelim kader arkadaşımlaaolumunekankayizsmile:içelim:

biraz geç geldim emme:içelim:
yaaa öteki topikte bi kız evlendi ayakkabıyada herkesin ismini yazmış benimde....herkesin ismi silinmiş kala kala biricik kalmış silinmemiiiişsenağlama senağlama senağlamabu ne demek yaakötükedihüso

yaaa öteki topikte bi kız evlendi ayakkabıyada herkesin ismini yazmış benimde....herkesin ismi silinmiş kala kala biricik kalmış silinmemiiiişsenağlama senağlama senağlamabu ne demek yaakötükedihüso

biricik evde kaldı demekkaydirigubbakcemile3 yaw kuzum nie bu kadar dert ediyosun keşke senin yaşında olsaydımda bekarlıgımın tadını cıkaraydım tamam ewli olmak çok güzel ama yaşının tadını cıkar önce nasılsa bigün evleneceksinzemuszemus ha illa ewlenecem diyosan çok yakışıklı kuzenlerim var tanıştırayımmıaklinialirimsmile

günaydın kızlarraklinialirimsmile
kızz batıl inanç oo benim şimdiye kadar kaç ayakkabıdan silindi ama bak halen duruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biricik evde kaldı demekkaydirigubbakcemile3 yaw kuzum nie bu kadar dert ediyosun keşke senin yaşında olsaydımda bekarlıgımın tadını cıkaraydım tamam ewli olmak çok güzel ama yaşının tadını cıkar önce nasılsa bigün evleneceksinzemuszemus ha illa ewlenecem diyosan çok yakışıklı kuzenlerim var tanıştırayımmıaklinialirimsmile
yok yaa ben burda çok evlenmek istiyomuş gibi konuşuyorum sempatiksalakcinni
he hee amma çok taliplim çıktı sempatiksalakcinni
ha bu arada kız bence yalan söledi bir tek benim adım silindiii:roflol: :roflol: :roflol:

evde kaldın demekkkk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

taktın kafayı hilal bırakmıyon peşimi:roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlarraklinialirimsmile
kızz batıl inanç oo benim şimdiye kadar kaç ayakkabıdan silindi ama bak halen duruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende inanmıyodumda bi yaz hele dedim sonuç bu oldu-tatlicadiarzu-
deme kalbine indircen kızınnhihoyyythihoyyyt

doğmamış oluna kız arıyo baksana seda sayan gibi etcek beni:roflol: :roflol: :roflol:

Back