- Konu Sahibi MissBiricik
- #3.761
o zman cnm sen bi giy hatlarını çok belli ediosa başka bişey giyersin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbise yada 1. secenek bence canım.
o zman cnm sen bi giy hatlarını çok belli ediosa başka bişey giyersin![]()
evet dmi ama ona uygun topuklu şık bi ayakabım var siyah onu giyemem safiş çıldırır siyah çizmem var dizüstü onuda giyemem azcık topuklu bi çizmem var o olurmu:uhm:
siyah elbiseye cizme gayet hoş olur canım hayalimde super canlandi heaklinialirimsmile
ceylan napcem ben bi ulaşsaydım şu uşağa kapalı ol masam bukadar zorlanmazdım aah ah
Ceylancım bnde öyleyim seviorum süslenmeyi ama bnce kapalıyken de çok hoş şeyler yapabiliosun
öylemi dersin ya ben giyinim susleneyim sadece bayılyorum ya makyaj falan yapmam ama sacımla giyimimle ilgilenmeyi cok severim
hele ben cnm saçımı yapmadan çıkmazdım dışarı ya ..ama şimdi eşarpla daha hoş kombinler oluo :1hug:
huhu Sultann şakkıdı
topiçç ölüüü efkar dağıtmaya geldimm güyaa amaaa :umursamaz:
biricik nerde gelsinde içelim kader arkadaşımlaaolumunekankayizsmile:içelim:
biraz geç geldim emme:içelim:
yaaa öteki topikte bi kız evlendi ayakkabıyada herkesin ismini yazmış benimde....herkesin ismi silinmiş kala kala biricik kalmış silinmemiiiişsenağlama senağlama senağlamabu ne demek yaakötükedihüso
biraz geç geldim emme:içelim:
yaaa öteki topikte bi kız evlendi ayakkabıyada herkesin ismini yazmış benimde....herkesin ismi silinmiş kala kala biricik kalmış silinmemiiiişsenağlama senağlama senağlamabu ne demek yaakötükedihüso
evde kaldın demekkkk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yaa ben burda çok evlenmek istiyomuş gibi konuşuyorum sempatiksalakcinnibiricik evde kaldı demekkaydirigubbakcemile3 yaw kuzum nie bu kadar dert ediyosun keşke senin yaşında olsaydımda bekarlıgımın tadını cıkaraydım tamam ewli olmak çok güzel ama yaşının tadını cıkar önce nasılsa bigün evleneceksinzemuszemus ha illa ewlenecem diyosan çok yakışıklı kuzenlerim var tanıştırayımmıaklinialirimsmile
evde kaldın demekkkk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende inanmıyodumda bi yaz hele dedim sonuç bu oldu-tatlicadiarzu-günaydın kızlarraklinialirimsmile
kızz batıl inanç oo benim şimdiye kadar kaç ayakkabıdan silindi ama bak halen duruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
deme kalbine indircen kızınnhihoyyythihoyyyt