- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.501
öylede cnm ben iyicene sıkıldım yaa birde menfaatçi insanlar var bıkıtım bıktım:çok üzgünüm:
ben sorcem sana yazıyorum bi köşeye bunlarıkötükedihüso
hadi nan ordada millet varkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsone diosun kızım sen ille kapışalımmı geç çeyize burdaki ender insanlara kan sıçramasını istemem doğrusu kötükedihüso
bulucam cnm daldım içeriklerealbenden de o kadar bende anlamadım
ama bebeğim seni nekadar sevdiğimi bilmiyosan burda the end yapalım hiç hoş değil alınganlıklar falan çekemem uleklava::CüvCüv:
aynen canım herkes kendi dediklerini yaptırmaya çalışıyor senin ne düşündüğün ne istediğin önemli değil
sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam....aaah ah bende yalnızım bende......sevgilileri severim ama hasret çekenler beni deli ediyor uleeeeeeeeeyynnn
biriciğin ipiyle salıncakta bile sallanma yavrum sana bir abla tavsiyesi yaz kızımsengözlerimebaksanab
albenden de o kadar bende anlamadım
ya iki saate cevap yazmıosunuz sıkılıyorum ama kapatmak zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile
aynen canım herkes kendi dediklerini yaptırmaya çalışıyor senin ne düşündüğün ne istediğin önemli değil
hadi nan ordada millet varkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
bulucam cnm daldım içeriklere
hıh çekme sen zaten çekme burda duygusal hayattan bıkmış bi kızcağız var senin dediklerine baksenağlama
canım sıkıntı ne neyin var:hulya:
:roflol::roflol::roflol:
giz sen biricigin önceki verdigi duayi hatirliomusun, hani suya üfleniodu felan ???
guzum sende makinali tüfek gibisin masallah, kim yetisebilir hizina eyvahedigeldismile
ne bıkması kuşum ya saçmalama haline şükret bak benim bi arkim vardı kısmetsiz kısmetsiz hayatına biri girio bet çıkıo falan sonunda beklemey kesti hayatının aşkını buldu sende ne sitiosan onu düşünme bence biriciğim kafaya takınca olmuyo salaaaa:dance:
şükrediyorum cnm tabikide..
ama dediğim gibi yaa bazı menfaatçi insanlardan bıktımboshayallersmile
evet cnm yaa bu beni çok üzüyor anlatsam sana olanları sende aynı şeyi düşünürsün ama ulu orta anlatamam işte:çok üzgünüm:
çünkü neden sultan bebeğim okey atmıyorum arada msnle konuşmuyorum hıh:dilcikar:
aslında herşey sorsan hiç bişey ben fazla kafaya takarım herşeyi buda çok kırılmama neden oluyo kimseninde umrunda olmayınca daha çok deliriyorum mafoldumbenmafoldumben
evet cnm canımı sıkan bi durum var:1ninca:nasıl yani canım aç biraz menfaatçi derken?her insan menfaatçi olması gereken bu insanları harcamadığı sürece beni rahatsız etmiyo senin canını sıkan bi durummu var
canım bi derinlere dalsak neler çıkar biz özel biyere gidelimde bunlar çatlasın meraktankaydirigubbakcemile
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşkııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ben gidiyorum hemen hazırlık yapmam lazım süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?