Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ne diosun kızım sen ille kapışalımmı geç çeyize burdaki ender insanlara kan sıçramasını istemem doğrusu kötükedihüso
hadi nan ordada millet varkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
albenden de o kadar bende anlamadım
bulucam cnm daldım içeriklere
ama bebeğim seni nekadar sevdiğimi bilmiyosan burda the end yapalım hiç hoş değil alınganlıklar falan çekemem uleklava::CüvCüv:

hıh çekme sen zaten çekme burda duygusal hayattan bıkmış bi kızcağız var senin dediklerine baksenağlama

biriciğin ipiyle salıncakta bile sallanma yavrum sana bir abla tavsiyesi yaz kızımsengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol:

albenden de o kadar bende anlamadım

giz sen biricigin önceki verdigi duayi hatirliomusun, hani suya üfleniodu felan ???

ya iki saate cevap yazmıosunuz sıkılıyorum ama kapatmak zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile

guzum sende makinali tüfek gibisin masallah, kim yetisebilir hizina eyvahedigeldismile

ne bıkması kuşum ya saçmalama haline şükret bak benim bi arkim vardı kısmetsiz kısmetsiz hayatına biri girio bet çıkıo falan sonunda beklemey kesti hayatının aşkını buldu sende ne sitiosan onu düşünme bence biriciğim kafaya takınca olmuyo salaaaa:dance:

:roflol::roflol::roflol:

giz sen biricigin önceki verdigi duayi hatirliomusun, hani suya üfleniodu felan ???

guzum sende makinali tüfek gibisin masallah, kim yetisebilir hizina eyvahedigeldismile

çünkü neden sultan bebeğim okey atmıyorum arada msnle konuşmuyorum hıh:dilcikar:

şükrediyorum cnm tabikide..
ama dediğim gibi yaa bazı menfaatçi insanlardan bıktımboshayallersmile

şükrediyorum cnm tabikide..
ama dediğim gibi yaa bazı menfaatçi insanlardan bıktımboshayallersmile

nasıl yani canım aç biraz menfaatçi derken?her insan menfaatçi olması gereken bu insanları harcamadığı sürece beni rahatsız etmiyo senin canını sıkan bi durummu var

aslında herşey sorsan hiç bişey ben fazla kafaya takarım herşeyi buda çok kırılmama neden oluyo kimseninde umrunda olmayınca daha çok deliriyorum mafoldumbenmafoldumben

canım benim ya bu çok kötü bi huy bunu yok etmeye çalış hayat çekilmez öyle sallaaa...çok takınca sağlığını kaybediosun üç günlük dünya

nasıl yani canım aç biraz menfaatçi derken?her insan menfaatçi olması gereken bu insanları harcamadığı sürece beni rahatsız etmiyo senin canını sıkan bi durummu var
evet cnm canımı sıkan bi durum var:1ninca:
canım bi derinlere dalsak neler çıkar biz özel biyere gidelimde bunlar çatlasın meraktankaydirigubbakcemile

heyaa bi konuda kadınlar hamamımı ne öyle bülüm var özel şeyleri orda konuşakkaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşkııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ben gidiyorum hemen hazırlık yapmam lazım süprizzzzz

bugün mü geliyodu safiş hadi git klava:
slm kristalcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…