- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.661
of cok acikliymis be :bbo:
oooff ooffffff niye bizsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
sositososito sositososito sositososito
ağlama kuzum kader utansın:teselli: :teselli: :teselli:senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
delirmeyin kızlar aşk diye bişey yok yalan dolan hepsi aşka falan inanmayın yok öyle bişey olsaydı ben bu gün bu halde olmazdım hepsi şerefsiz
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canım benim sendemi terkedildin benm gibi :teselli: :teselli: üzülme hepsi şerefsiz bunların güçlü olmamız lazım bizi zavallı konumuna düşüremezlerintikam gününü bekledin o ben yapacağımı biliyorum ona kötükedihüso
intikam alsan nolcak en güzel intikam kendini sevdirip sonra terketmek:lepi:
niyet çok önemli cnmboshayallersmileAllah vizdansizların eline düşürmesin
tammam işte tekrar geri döndüğümü sanacak onu elde edip tekmeyi atacam
Allah vizdansizların eline düşürmesin
ŞEKERRRRRRRRRRRRRRRRRRR hoşgeldinn canımm...
hoşbulduk canımmmmmm opuyorumnanaktan nasılsın ne var ne yok
aminn kötükedihüso
bu erkeklerin hepsi serfsiz afedersiniz, inaninki zerre kadar güvenim yok hicbir erkege, her dediklerinin altinda yalan dolan yatiyor. herseye köprüyü gecene kadar, elde ettimmi sevgide bitiyor saygida ilgide.. kötükedihüso
rabbim hayirli insanlar cikarsin karsimiza.. :çok üzgünüm:
biricigim cok haklisin ask varda bize yok senağlama
aminn kötükedihüso
bu erkeklerin hepsi serfsiz afedersiniz, inaninki zerre kadar güvenim yok hicbir erkege, her dediklerinin altinda yalan dolan yatiyor. herseye köprüyü gecene kadar, elde ettimmi sevgide bitiyor saygida ilgide.. kötükedihüso
aminn kötükedihüso
yaa cnm niyet çok önemli ben ilk önce niyetinin ne olduğunu anlamaya çalışırım bu saatten sonra gezcek tozcak değilizyaa herifin niyeti nin eğlenmek olduğunu anlayıncada postalicankötükedihüso
iyi canım sen nasılsın bakalımkaydirigubbakcemile5
biricik benimde ellerim hep buzdur ama yanyanayken ne hikmetse hep terliyor
iyi canım sen nasılsın bakalımkaydirigubbakcemile5
biricik benimde ellerim hep buzdur ama yanyanayken ne hikmetse hep terliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?