Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sultan ya hiçkimseyle anlaşamıorum ben artık herkese bi sinir stres kaçışıolar ya bıktım bu hayattn

ya sultan neden beni saçmalatıosun zamanında güzelce cevap versen muhabbet etsek nolurdu ha nolurdu bkm dolaylarından :ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaaaaay ben gidiorum valla artık bağlasan durmam kumurbaz gacı laelaelaelaelae

ya lokumlu bi üye vardı burda len gördüm nicki allah yarım kilo lokumu sen tubasın otur mideye indir 2 günde ye ye böğ geldi yiyecek isimli üyeleri kınıyorum:roflol:

ah talya aaah akıllı ol annem bak sabah oku bunları asilik yapma kazalara mahal vermeyelim adamı trafik canavarına dönüştürdün ya resmen

günaydın kızlaar, herkese hayırlı cumalar...
Bugünde mübarek gün :)) Bugünde birbirimiz için dua edebiliriz ne dersiniz kızlar??
Herkesin içinden ne geçiyorsa yazsın cuma saatinde herkes birbiri için dua etsin belki kabul olur...

hayırlı cumalar kızlar,geldim ama kimsecikler yok, akşam toplaşıyosunuz galiba..herbi şey konuşulmuş,dualar edilmiş, Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.
bu arada Tbsf benim de adım yiyecekli kınamasaydın nolurdu he nolurduuuuu delikafadulden

günaydin gününüz hayırlı ve bereketli geçsin Cumanız mubarek olsun sağlık mutluluk huzur ardağınız aşklar sizi bulsun opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…