Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bi şekilde kabul edecekler artık ama ben özeniyorum ya kendime eşarplar alsam ayy ne güzel olur her aldığımı sizle paylaşırım artıkkaydirigubbakcemile3

ilk etapta eşarp alma benim gibi saflık yapma derim twille başla canım eminm ailende isteğini görnce destek olucak

okul yoluuu düz gider okul yolıu düz gider bugün okuluma kavuştum ooo tuba hanım gelmş nerlerdeydin dediler açıklayamadım tabi nie gidemediğimiklava: bu da bana gelsin

gizlar gizlar gelemmiiii aklinialirimsmile
yanagizdan öpemmiiiiiiiii :jeyyar:
siz anayiniz goynundaaaaa aklinialirimsmile
ben soguktan ölemmiiiiiiiii :jeyyar:

hoşbulduk tatlım hayırlı kandiller herkese

cimcimecim uygun bi dille söyle bence erkekler pek anlamaz bu işlerden bende söylerdim annem babam bekler bi arasan gönülleri hoş olur felan dersin yanlış anlıycak bi durum yok şekerim bayanssulusmile

msj atayım diyorum ama..
Ama belki arar neyse akşamı bekleyeyim, annesini aradıktan sonra sen aramayacakmısın diye sorarım.

bukadar düşünme canım ara ulen annemi nebiçim damatsın ben senin anneni arıyorum ama terlik geliyo de testiyi kırmadan kulağı çekmekte fayda var annen senin hatırlattığını anlasra çok üzülür yalnız sna ayrıca teşekkür ediorum ben de şu anacığıma bi alo diyimopuyorumnanaktan

iyiyiz teyzesi çok şükür. yavaştan hareketlendimi bilmiyom anlayamıyorum arada bişiy hissediyorum içimde heyecan basıo:kedi:

ayyy negüzel ya allahım hayırlı evlat etsin sağlıklı mutlu hanım bi kızmız daha olsun inş:sm_cool::sm_cool:

msj atayım diyorum ama..
Ama belki arar neyse akşamı bekleyeyim, annesini aradıktan sonra sen aramayacakmısın diye sorarım.

hani akşamları aranacak belli bi uygun saat vardır ya canım ozamana kadar bekle. çünkü o zamana kadar ben düşünemiyor muyum arıycaktım sen demeseydin diyebilir. son dakikalarda hatırlat o zmaan kıvıramaz sen de saat kaç oldu ne zaman arıycaktın diyebilirsinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…