- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
İlk fotoğraf çok güzel ben hep o model çok beğenirim ve maşallah gelin adaylarda çok yakışıyor. Tabi boyundaki tüy rahatsız etmezse biraz i fazla gibi geldi. Ama baş da önemli kesinlikle sade bir duvak ve uzun çok yakışırMerhabalar tesettürluyum haziran 11 de dugunumuz var gelinlik bakiyorum
Hangi tarz daha iyi olmus karar veremedim.
Acaba yardimci olurmusunuz?
Eki Görüntüle 2796942
Evet sade bir duvak ve gelin tacı tercih edecegim teşekkür ederim yorumunuz içinİlk fotoğraf çok güzel ben hep o model çok beğenirim ve maşallah gelin adaylarda çok yakışıyor. Tabi boyundaki tüy rahatsız etmezse biraz i fazla gibi geldi. Ama baş da önemli kesinlikle sade bir duvak ve uzun çok yakışır
aminnnnnn çok teşekkür ederimGulen suratlı olani cok begendim rabbim mutluluk versin insallah evliliginize de
Beyazı burdaki gibi abartılı durmuyor, kabarık etekli olmadığı için daha zarif görünümlü benceKız bu mu zarif?
Aynen tüyü ben de hiç beğenmedimGüzel ama baş ta önemli
Sade ve şık bir baş ile bütün olur :)
Boyundaki o tüyu beğenmedim ben bide koldaki gereksiz geldi ama siz beğendiysenz hayırlı olsun
Ne tarz bir gelinlik olabilir.Dürüst olmak gerekirse Ben ikisini de beğenemedim.
Zayif biri degilim zaten ilk tercihim zayif gostermesiİkinci kilolu göstermiş. İlk gelinlik yakışmışTüyler çok bir şey katmamış. İlk gelinlik bel kesim yerinden dolayı sanırım ince göstermiş.
Evet iki tane biri taş isleme digeri dantel isleme2 tane farklı gelinlik var sanırım değil mi üst resimdeki çok zarif tüyleri olmasaymış çok daha güzelmiş gelinlikte tüy beğenemiyorum nedense
Teşekkür ediyorum sagolunSaten gelinlik daha çok yakışmış size daha ince görünüyor beliniz. Hem modeli de çok güzel,zarif şık ben çok beğendimbaş olarak bence de boyun açık olmasın eğer gelinliğin boyun kısmı yoksa,varsa olabilir
Bir kac kez gelinlik denedim bu tarzlar daha iyi duruyor galibaİlk foto da ki gelinlik daha iyi duruyor.
Tabi ki cikiyor cikarcamTüyleri çıkarabilme şansın varsa çıkart
Tesettürlü değilim ama çok hoş benceMerhabalar tesettürluyum haziran 11 de dugunumuz var gelinlik bakiyorum
Hangi tarz daha iyi olmus karar veremedim.
Acaba yardimci olurmusunuz?
Eki Görüntüle 2796942
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?