- 4 Temmuz 2010
- 469
- 1
- 296
tatlımm gelinliğin çok güzel kabarık kabarıkk
hayırlı olsun![]()
teşekkür ederim. Aslında hayalimdeki hiç kabarık değildi ama diğerleri bana minyon olduğum için hiç yakışmadı bunu aldım
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
çok güzel hayırlı ugurlu olsun![]()
Teşekkür ederim. Nazarlıklarda iyi olmuş onun içinde ayrıca teşekkür
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Çok güzel olmuş, şimdiden mutluluklaarr :)
Çook teşekkürler canım darısı bekleyenlerin başına.
etekleri çok hoşuma gitti canım çok tatlıçok gösterişli olmayanda bir üst bedeni var açık kapalı ayrımı olarak değilde gerçekten kapalı arkadaşlarda daha abartı modeller görüyoruz ama artık yavaş yavaş sadeleşiliyor ve çok daha güzel oluyor diye düşünüyorum bende isterdim belki böyle kabarık giymek ama içinde kendimi çok kocaman hissediyorum ya
yakıştıramıyorum kendime bi türlü nitekim en sonunda zaten gayet sade ve kabarık olmayak bir model aldım bende yeni =) http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/522702-kizlar-ani-kararla-aldim.html bu linkteki benimkide amma bu kız nasıl bir poz verdiyse çok kötü duruyor duruş tarzı açısından Eki Görüntüle 404254 bu şekilde duruyor insanın üzerinde yani a kesim sanırım oluyor bu bende hep tüllü uçuş uçuş istedim dantel baktım falan çok alakasız aldım ya üstünde duruşu çok farkediyomuş sizde glz durmuş prenses model mutluluklar
![]()
Benim hayalimdeki gelinlik senin seçtiğin
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
gayet güzel olmuş beğendim canım mutlulukla giy inşallah Rabbim utandırmasın ..![]()
En çok sen beklemiştin gelinliğimi canım kapalısı pek rahat olmadı sana tavsiyem kollarını benimki kadar dar yaptırma çünkü içinde kollarını kıpırdatamıyosun. Jarse bir kumaş seçersen tabiki durum farklı ama ben kolumu yarıya kadar ancak kıvırabiliyorum. Üst beden zaten kalıp gibi kaldı eğilip kalkmak yok
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)