Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

:d ebrusu sallı :d hehe dogru bak benı goren evlı sanmıor yok sen bekarsın dıorlar :d kurs guzellık uzmanlıgı canım

bende kursa gitmek istiyorum...ufaklığımda biraz büyüsün sonra kendim için birşeyler yapacağım....
Daha çocuk yapmıyacağım zaten.....rabbim bilir ama ben artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum..........

ınsanların hersey kendı elınde ben ınsanları bazen anlamıorum ay cocugum var ben dısarı cıkamam yok su ısı tutamam suraya gıdemem hersey aslında kendı elımzıde

evet canım haklısın........benim 3 tane var....kk da bile burda nasıl geziniyorsun 3 çocukla diyorlar....çocuğumada bakarım,işimide yaparım,yemekte yaparım,kendim için birşeylerde..............

bız kadınlar ah bız kadınlar hıc kendımızı dusunmuyoruz ay su olsun yok bu boyle olsun dıye dıye kendımıze hıc fırsat bırakmıoruz

ınsanların hersey kendı elınde ben ınsanları bazen anlamıorum ay cocugum var ben dısarı cıkamam yok su ısı tutamam suraya gıdemem hersey aslında kendı elımzıde

çok doğru söyledin..kesinlikle katılıyorum..çağımızın hastalığı tembellik..sürekli bir yorgunluk ve bezmişlik hali...mutsuzluk,yılgınlık...ne oluyor bize böyle..şu atalet halini üzerimizden atmamız gerek..insanı mutsuzlaştırıp umutsuzluğa sürüklüyor..halbuki birilerine faydalı olabilmek kıpır kıpır yapıyor insanın yüreciğini,hem insan birilerine faydalı olduğunda diğer yandan kendisinide bi anlamda mutluluk ve kayda değer bişiler yapma bazında tatmin etmiş olıyor..

evet canım haklısın........benim 3 tane var....kk da bile burda nasıl geziniyorsun 3 çocukla diyorlar....çocuğumada bakarım,işimide yaparım,yemekte yaparım,kendim için birşeylerde..............

aynen canım ben tam bı makyaj manyagıyımdır asla makyajsız dısarı cıkmam benı goren der sen ne zman cocugu hazırladın ne zman yemek yaptın bıde bu arada ne zman makyajı sıgdırdın herseyım planlıdır bı yere gdıcek ısem aksmadan evımı sıl supur yaparım ınsan halı gıdenle gelenı rabım bılır gıyıceklerımı hazırlarım alıcak ne vars ayanıam onu ayarlarım sabahda bı kahvaltım kalır hazırlarım atarım bulasıkalrıda makıneye bıttı kızımı gıydırmem 5 dakıak yarım saate sacları suroru hemen kendımde hazırlanırım oldu bıttı bn hep esımı tam tersıne beklerım dısarda :)

bız kadınlar ah bız kadınlar hıc kendımızı dusunmuyoruz ay su olsun yok bu boyle olsun dıye dıye :d kendımıze hıc fırsat bırakmıoruz

evet canım nasıl evlendik çocukta yaptık.....artık kabuğumuza çekilelim fikri var...
Ama ben 30 yaşındayım...çocuklarım var kızlarım bana ihtiyacı yok artık,oğlumda biraz büyüsün yapabileceğim herşeye başvuracağım.....ama daha çok kurslara gitmek istiyorum....bende estetik,kuaförlük merakım var..ama mefruşattta düşünüyorum..bakalım....
Nacizane fikrim kimseye lafım yok.............

maaşallahınız var bu arada benimde ikiz kardeşlerim var ama bayaa büyüdüler tabii..14 yaşındalar ama benim gözümde hala bıcırıklar

bıd eben suan cok kzıorum bızım turk kadını evlenen kadar cok gzuel gıyer formunu korur makyajsız cıkmaz dısarı saclar bakımlı boyalı ewlenır o hersey gıder sonra adamda dısarda bı kadına bakınca var sen o kadına bakdın yok su kadına gıttı sen adamı sabah pıjama ıle yolarsan ıse uykulu uykulu aksmada aynı pıjamayla karsılarsan adam tabı gıder tamm sabah yoladın pıjama ıle aksma sık bı kıyafet gıy anam bı fon cekmek nekı yarım satını alıor bı kalem sur ıkı guzle koku sık kendıen eve bak o adam baskasına bakarmı ah bızım turk kadınalrı

aynen canım bende öyleyimdir.......hayret ederler............

aynıı annemm birden öteki odaya bir baskın yapıp bunu annem mi yazıyor diye bakma dürtüsü uyandı içimde

ben calsıordum cıkdım ısten bende yemek yapmayı cok sevıorum benım dolabımdna tatlı hıc eksık olmaz her gun degıık bı tatlı vardır muhahk evdekılerı kobay olarak kulanıorum yapıp yapıp ılk evlendıgımde yumurta bıle kırmayı bılmezdım esım sımdık dıor bı orduya yemek yapar benım hatun tatlıda cabası sımdık ıs kuruyoruz rabım nasıp ederse esım sımdıkden dıro musterılerıme guzel tatlılar yaparsın artık goturum duıır parada anlasır ısek nedne olmasınkı dıorum bende

aynıı annemm birden öteki odaya bir baskın yapıp bunu annem mi yazıyor diye bakma dürtüsü uyandı içimde

ama kuzum oyle var mahalede hatunlar bende cıkartıotum kıımı gezdırmeye kımı ılakı sankı dugune goturormus edasınd agıydırım temzı olucka cocuk kadında temzı olucak babamın bı lafı var kadının cocugu ve kapısının onu temzı ıse o kadın temzıdır der her yaptıgı yenrı ama cocuk pıs ıse yemegıde yenmez suyuda ıcılmez der

övünmek gibi olmasın bende yemek yapmayı çok severim.çokta güzel yaparım.hemde çok özenirim......
Işiniz hayırlı olsun....basit yemek yapınca eşimden utanırım ben..........malum çocuklarda var.....
Benim evimde biraz büyük temizliğimde bitmez ama dağınık bırakıp hiç dışarı çıkmam.....

bu topiğin adını hamarat hatunlar koymak gerekiyormuş

işte ben dedim annem tıpkı annem :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…