Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

aradaki kavuşamlara mehtapmı deniliyor. daha yeni öğrendim. benim eşim askerliğini yapalı çok olmuş o yüzden bilmiyordum . inşallah güzel bir yere gider senide yanına alır.

evet aradaki buluşmalara mehtap deniyor
amin amin amin..inş ikimiz içinde en hayırlı olacak yer çıkar..
yoksam benim işim zor

sağol canım herkese tavsiye ederm walla huysuz çocuk değilse küçükten alışsın dışarı çıkmaya
siz çıkmıyormusunuz

13 günlüktü geziyorduk ilk 2-3 ay sıkıntı olmamıştı yazın. sonra kışın hep evdeydik. benim evime merkeze uzak. çarşıya çıkmak için belediye otosobüsü var saatte bir oda. bebek arabaıyla binmesi inmesi kızımı otobüste zapdetmesi zor oluyor. eşiminde hiç izin günü yok, bazen akşamları erken gelirse çıkıyoruz. benim kızım ikide bir hastalanır oldu , daha 15 gün önce atlatmıştık bu sabah yine hastalandı. dünde parka inmiştik. wallahi şöyle 2-3 yaşına gelmesini çok istiyorum anne kız giyinip çıkmak gezmek en büyük hayallerim arasında şuan.

şaka maka topiğin bebişi mi geliyor yoksa...

canım kızçen kaç yaşında?

ay ben benim kızı büyütmeye baya hevesliyim. özeniyorum böyle gezmeler, kızıma dışarda yemek yedirmeler. inş gelir o günlerde.

OLABİLİRMİ KIZ...............

canım kızçen kaç yaşında?

ay ben benim kızı büyütmeye baya hevesliyim. özeniyorum böyle gezmeler, kızıma dışarda yemek yedirmeler. inş gelir o günlerde.

kızım 4 yasında teyzesı merak etme kzı buyuyorlar bende bebekken ne zman buyucek ne zman gezmelere gdııcemkı demısdım 3 gunluk bebekken elbıse gıydırmıs anneyım oyuncak bebek gıbı gıydır soydur yapıordum gunde 5 kez ust degsırmı bı cocugun ben yapıordum sıte 19 yasında anne olunca hehe

OLABİLİRMİ KIZ...............

sanmam olmaz olmasında kız yasak bana bekarken hep derıdm bı tane canımdna kanımdan olsun bıtanede evlatlık alım rabım duydumu ne :d doktor yasaklamsıdı 5 6 sene yasakdı e kızmda 4 yasında suan ama varsada yapabılecek bısye yok allah saglıcakla getırsın derım D:

ayyy ne güzell,o da güzel bişi ya canım,ebru şallı gibi oluyosundur sen o zaman
bu arada ne kursuna gitmeyi düşünüyorsun ?

neden yasak..özel değilse.....hayırlısı olsun ozaman............

anladım canım evdede zaman geçirmek zor çocukla parktada annelere zaman geçömek bilmiyor inşallah biraz daha büyüsünde rahat rtahat çıkın kızınla seneye yaz daha keyifli olur size bu arada geçmiş olsun hafif şekilde atlatsın inş

canım dusuk tansıyon var bende bır ıkıncı sezeryan dogum yaptım ucuncu dogum sırasında bayıldım bebıkde bende gıdıorduk az kalmısıd son anda mudale edıldı

hım evet tansiyon önemli.........
Ama her gebelik vede doğum aynı olmuyor..umarım 2.si iyi olur......sorunsuz geçirirsin..............

hım evet tansiyon önemli.........
Ama her gebelik vede doğum aynı olmuyor..umarım 2.si iyi olur......sorunsuz geçirirsin..............

bakalım kız daha varmı yokmu daha belı bıle degıl havadan dıorum daha regl olmadım ama olurum ınsallah suan kendımı hıcc ama hıc hazır hısetmıorumrabım bebek beklıyen okadr anne varkı onlara versın dıye dua edıroum

benim için bol bol dua edebilirsin o zaman canım.ben cok istiyorum bebiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…