Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kız anan sorsana o ıkızlerı nasıl yapmsı normal yollamı yoksa tup bebekmı bende ıstıroum ondan ama ıkısıde ya kzı olucak yada erkek :d

kız anan sorsana o ıkızlerı nasıl yapmsı normal yollamı yoksa tup bebekmı bende ıstıroum ondan ama ıkısıde ya kzı olucak yada erkek :d

normal yolla olmuş yanim ikiside kız bizimkilerin..annem hamileyken hatırlıyorum da kontrole gitmişlerdi önce 1 tane vardı,sonra bi dahaki hafta gittiğinde 2 tane olmuşlar...bende o çocuk aklımla acaba demiştim her gittiğinde çoğalacak mı bunlar

haha bende tup bebekelrı ocak tupunle yapıorlar sanıordum komsumuz ben daha 10 yasındayım cok ıyı hatırlıorum dogum yapmısdı gıtık tup bebek ıste anlatıorlar bende dayanamdım nasıl yanı buna ates ıle yaklasır ısek patlarmı demsıdım bıde annemden samarı yemsıdım

gülmekten patladım burda
Allahta seni güldürsün inş..
bu nasıl güzel bi düşünme biçimidir böyle...gerçekten bunu düşünmek çok zor yaaa

evet öyle oluyor..benimde önce tekti sonra 7. Haftada 2 tane oldular.............

kız bende küçükken öyle sanıyordum..o bebeklerin gerçek olmadığını sanıyordum...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…