- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.881
işte ben dedim annem tıpkı annem :82:
anacun nerelıdır de bakem kızcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte ben dedim annem tıpkı annem :82:
sağolun çift yumurta..............
bizimkilerde tek yumurtalar ve 14 yaşında olmalarına rağmen aile içersinde hala daha karıştıranlar mevcut,çok benziyorlar birbirlerine
hatta ve hatta geçen kendileri bile karıştırdılar kendilerini fotoğraflara bakarken
anacun nerelıdır de bakem kızcem
kız anan sorsana o ıkızlerı nasıl yapmsı normal yollamı yoksa tup bebekmı bende ıstıroum ondan ama ıkısıde ya kzı olucak yada erkek :d
normal yolla olmuş yanim ikiside kız bizimkilerin..annem hamileyken hatırlıyorum da kontrole gitmişlerdi önce 1 tane vardı,sonra bi dahaki hafta gittiğinde 2 tane olmuşlar...bende o çocuk aklımla acaba demiştim her gittiğinde çoğalacak mı bunlar
kız anan sorsana o ıkızlerı nasıl yapmsı normal yollamı yoksa tup bebekmı :d bende ıstıroum ondan :d ama ıkısıde ya kzı olucak yada erkek :d
haha bende tup bebekelrı ocak tupunle yapıorlar sanıordum komsumuz ben daha 10 yasındayım cok ıyı hatırlıorum dogum yapmısdı gıtık tup bebek ıste anlatıorlar bende dayanamdım nasıl yanı buna ates ıle yaklasır ısek patlarmı demsıdım bıde annemden samarı yemsıdım
normal yolla olmuş yanim Ikiside kız bizimkilerin..annem hamileyken hatırlıyorum da kontrole gitmişlerdi önce 1 tane vardı,sonra bi dahaki hafta gittiğinde 2 tane olmuşlar...bende o çocuk aklımla acaba demiştim her gittiğinde çoğalacak mı bunlar
haha bende tup bebekelrı ocak tupunle yapıorlar sanıordum komsumuz ben daha 10 yasındayım cok ıyı hatırlıorum dogum yapmısdı gıtık tup bebek ıste anlatıorlar bende dayanamdım nasıl yanı buna ates ıle yaklasır ısek patlarmı demsıdım bıde annemden samarı yemsıdım :d
kız bende doğal yolla yaptım................
gülmekten patladım burda
Allahta seni güldürsün inş..
bu nasıl güzel bi düşünme biçimidir böyle...gerçekten bunu düşünmek çok zor yaaa
kız bende küçükken öyle sanıyordum..o bebeklerin gerçek olmadığını sanıyordum...........
bizim sülaledede ikiz çoook,hatta yediz bilem varmış annem diyor..ama yaşamamışlar..
bak benım gıbı dusunen bı beyın daha buldum
bılemm 10 yasıma gerı donemm lazım 13 sene gerı sarmm lazım
ikizlerin bebek arabası çok hantal oluyor ama yaaaa Savurta savıurta bi havayla yürünmüyoo