- 8 Aralık 2009
- 5.708
- 2
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.821
ceyda çok hoş olmuşsun
nostaljiler arada güzel geliyor anneneede maşallah genç kayınvalide olmuş
bende kendimi tanıtayım bugün herkes kendini tanıtıyor sanırım
25 yaşındayım 4 senelik evliyim 1 buçuk yaşında kızım var 13 senedir kapalıyım
başakşehirde oturuyorum evdeyim çalışmıyorum kzıımöla gezip tozup keyfime bakıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
rüzgardan imrendimm..bende tanıtayım kendimi..
24 yaşındayım..9 aylık evliyim..ingilizce öğretmeniyim..eşim asker..asker yolu bekliyorum..
24 yaşındayım..9 aylık evliyim..ingilizce öğretmeniyim..eşim asker..asker yolu bekliyorum..
canım allah kavuştursun..........
merhaba, allah bağışlasın kızını. oh ne güzel kızınla geziyorsun tozuyorsun. bende kızımla gezip tozmak istiyorum. şimdilik baya uzak gözüküyor . kaç aylıktan itibaren rahat rahat gezliyor benimki 11 aylık.
allah kavuştursunne zaman kavuşuyorsunuz kısmetse?
aman maşallah diyelim gezin walla ne güzel.ben 20 günden beri geziyoruz yaz kış hiç durmadık
amiiinAllah nasib ederse seneye nisan 1 de bitiyor askerliği..
Ama ben şafak saymaktan çok mehtap sayıyorum,bugün mehtap 5
Dağıtım iznine gelicek inş eşim...zamanda inat etti geçmiyor
[Allah kavuştursun çok varmı zor olur ya biran önce geçsin günler
:78:alt tarafım daha hastada olmadım
daha çok varmış......su gibi akıp geçer günler inşaallah kavuşursunuz........ ...
bayaa var..fakat umudumda var ki kendisi yedek subay olarak yapıyor,dağıtımdan sonra çok kötü bir yer düşmemek kaydıyla beni yanına alma gibi bir olasılığıda var..
şu kuralar bi çekilseydi..
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim
üşüttün heralde canım bende ayaklarım çıplak yere basınca hep ağrır..
yok be canım hamıle ıken bebk bası ıle baskı yaparya o bıcım arda gıor sabahda sag yumurtalıgımın sancısı ıle uyandım esıdme ne donelıorsun dıor:d uyusun dıye hıccc pıkeyı ceksıtıordum dedım
sağol canım herkese tavsiye ederm walla huysuz çocuk değilse küçükten alışsın dışarı çıkmayaaman maşallah diyelim gezin walla ne güzel.
amiin canım benim..gerçekten çok zormuşş..sağdan soldan duyardım ama yaşayınca anlıyormuş insan..
arada mehtaplarda olmasa nasıl geçer bilmem...
amiin canım benim..gerçekten çok zormuşş..sağdan soldan duyardım ama yaşayınca anlıyormuş insan..
arada mehtaplarda olmasa nasıl geçer bilmem...
yok be canım hamıle ıken bebk bası ıle baskı yaparya o bıcım arda gıor sabahda sag yumurtalıgımın sancısı ıle uyandım esıdme ne donelıorsun dıoruyusun dıye hıccc pıkeyı ceksıtıordum dedım
geçmişolsun..bir doktora görün istersen.............:26:
belkide hamilesindir canım