Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ceyda çok hoş olmuşsun
nostaljiler arada güzel geliyor anneneede maşallah genç kayınvalide olmuş

bende kendimi tanıtayım bugün herkes kendini tanıtıyor sanırım
25 yaşındayım 4 senelik evliyim 1 buçuk yaşında kızım var 13 senedir kapalıyım
başakşehirde oturuyorum evdeyim çalışmıyorum kzıımöla gezip tozup keyfime bakıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK52:

merhaba, allah bağışlasın kızını. oh ne güzel kızınla geziyorsun tozuyorsun. bende kızımla gezip tozmak istiyorum. şimdilik baya uzak gözüküyor . kaç aylıktan itibaren rahat rahat gezliyor benimki 11 aylık.

rüzgardan imrendimm..bende tanıtayım kendimi..
24 yaşındayım..9 aylık evliyim..ingilizce öğretmeniyim..eşim asker..asker yolu bekliyorum..En Büyük TÜRKİYE

merhaba, allah bağışlasın kızını. oh ne güzel kızınla geziyorsun tozuyorsun. bende kızımla gezip tozmak istiyorum. şimdilik baya uzak gözüküyor . kaç aylıktan itibaren rahat rahat gezliyor benimki 11 aylık.

ben 20 günden beri geziyoruz yaz kış hiç durmadık :KK1:

rüzgardan imrendimm..bende tanıtayım kendimi..
24 yaşındayım..9 aylık evliyim..ingilizce öğretmeniyim..eşim asker..asker yolu bekliyorum..En Büyük TÜRKİYE

Allah kavuştursun çok varmı zor olur ya biran önce geçsin günler

amiiin :nazar: Allah nasib ederse seneye nisan 1 de bitiyor askerliği..
Ama ben şafak saymaktan çok mehtap sayıyorum,bugün mehtap 5 En Büyük TÜRKİYE:nazar:
Dağıtım iznine gelicek inş eşim...zamanda inat etti geçmiyor :KK9:

daha çok varmış..:KK59:....su gibi akıp geçer günler inşaallah kavuşursunuz........En Büyük TÜRKİYE...:KK73:

daha çok varmış..:KK59:....su gibi akıp geçer günler inşaallah kavuşursunuz........En Büyük TÜRKİYE...:KK73:

bayaa var..fakat umudumda var ki kendisi yedek subay olarak yapıyor,dağıtımdan sonra çok kötü bir yer düşmemek kaydıyla beni yanına alma gibi bir olasılığıda var..
şu kuralar bi çekilseydi..
güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim :KK34:

bayaa var..fakat umudumda var ki kendisi yedek subay olarak yapıyor,dağıtımdan sonra çok kötü bir yer düşmemek kaydıyla beni yanına alma gibi bir olasılığıda var..
şu kuralar bi çekilseydi..
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim :KK34:

hadi inşaallah allah gönlünüze göre versin.....:KK34:

aman maşallah diyelim gezin walla ne güzel.
sağol canım herkese tavsiye ederm walla huysuz çocuk değilse küçükten alışsın dışarı çıkmaya
siz çıkmıyormusunuz

amiin canım benim..gerçekten çok zormuşş..sağdan soldan duyardım ama yaşayınca anlıyormuş insan..
arada mehtaplarda olmasa nasıl geçer bilmem...

inşallah rahat edeceğiniz bir yere çıkarda rahat edersiniz
benim eşim nişanlıyken yaptı 6 ay o bile çok zordu

amiin canım benim..gerçekten çok zormuşş..sağdan soldan duyardım ama yaşayınca anlıyormuş insan..
arada mehtaplarda olmasa nasıl geçer bilmem...

aradaki kavuşamlara mehtapmı deniliyor. daha yeni öğrendim. benim eşim askerliğini yapalı çok olmuş o yüzden bilmiyordum . inşallah güzel bir yere gider senide yanına alır.

belkide hamilesindir canım :nazar:

hahah aynı esım gıbı konsudun kız :KK70: dun pazara dıe cıkdık alsıverısı yaptık ordanda bı carfur yaptık kızcem dısarda yemek yemege bayılıor yedırdık yedı zaten avuc kadar bısye gerı kalanı ben yedım esımd eoturmus benı ızlıor dedım ben bu aralar obur oıldum cıkdım belkı bısye vardır demezmı yok kalsın deıdm :KK70: ama olsa da sevsek dıyede bakınıorum D:

X