Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$Tesettür-Abiye-Modelleri-2-400x600.jpg

$adsız.JPG

$adsızgfgf.JPG

bunlara bayıldımmmmm :KK16:

bu benm nişan elbisem canım =))

hatta burada da paylaşmıştım, mor rengi..

şimdi mezuniyetimde giysemmi acaba diyorum yaa :/

eveeeett şimdi hatırladım :KK1:
ama ben maviyi tercih ederdim o daha çok yakışıyo bana :KK69: çok mütevazimdir :KK60:
yaw sen hem evli hem okuyosun sanırım dimii?

eveeeett şimdi hatırladım :KK1:
ama ben maviyi tercih ederdim o daha çok yakışıyo bana :KK69: çok mütevazimdir :KK60:
yaw sen hem evli hem okuyosun sanırım dimii?

hem evliyim hem okuyorum, hem formasyon alıyodum, hem stajer öğretmenlk yapıodum, hem hem hem.. =))

okadar çok parçaya bölünüyor ki hayatım, seneyede yüksklisans, evlilik inş bide öğretmenlk olacak canım

çok duaya ihtiyacım var =))

hem evliyim hem okuyorum, hem formasyon alıyodum, hem stajer öğretmenlk yapıodum, hem hem hem.. =))

okadar çok parçaya bölünüyor ki hayatım, seneyede yüksklisans, evlilik inş bide öğretmenlk olacak canım

çok duaya ihtiyacım var =))

oo ben ederim sana dua aypsın adını söyleee yeter :)
ama çok hareketli geçiyodur hayatın ne güzell :KK69:
yüksek lisansıda kazanmıssın okudum tebrikler :KK66:
kaç yaşındasn :d

oo ben ederim sana dua aypsın adını söyleee yeter :)
ama çok hareketli geçiyodur hayatın ne güzell :KK69:
yüksek lisansıda kazanmıssın okudum tebrikler :KK66:
kaç yaşındasn :d

Allah razı olsun canım :)

21 yaşındayım canım

koşturmaca zor ama insan alışınca da bırakamıyor ki =))

evet bırakamaz bilirim :KK31:
çokta gençsin (sanki ben yaşlıyımda:KK60:)
benden 1 yaş büyüksün daha nası yüksek lisans yapıyosun :KK37:

bu sene bittiüniversite, hemen basvurdum yükseklisansa kabul edildim, resmi sonuçlar 5 temmuzda acıklanacak internette inşAllah..

sana da iyi geceler...

bende kapanmayı düşünen biriyim kıyafet bile alırken tesettüre uygun şeyler seçiyorum ama eşarbımı bağlayıp artık kapalıyım diyemiyorum bir türlü ya :2: bir an önce yapılması gerekir bu tür hayırlı işler ama ne bileyim ya cesaret edememekte değil nasıl bişey anlamadım :KK50::85:

Rabbim inş. en kısa zamanda nasip eder :KK70:

öncelikle teşekkür ederim ceydacım ama sana çok daha yakışmış,harikasın :KK69:

Sağol canım teşekkür ederim :KK69:
cyd86 çok guzel yakışmış canım şal... çene altından iğneyle tutturdunmu? ben tutturmayınca düşecekmiş gibi gelio şalım:KK34:

Çok teşekkür ederim :KK69: Çene altından iğnelemeden hayatta rahat olamam bana da düşecek gibi gelir:KK1:
Eki Görüntüle 214842

kızlar düğün nikah vb törenlerde giyebileceğiniz bir elbise aklınızda olsun
resim yüklemeyi deniyorum inşallah çıkar

Sade ama çok hoş bir kombin :KK69:

Ben de çok beğendim :KK16::KK16:
bu benm nişan elbisem canım =))

hatta burada da paylaşmıştım, mor rengi..

şimdi mezuniyetimde giysemmi acaba diyorum yaa :/
Bence giyebilirsin tatlım :KK34:

merhaba kızlar...

nasılsınız? ben yine iyi değilim, dün sizinle konuşunca moralim düzelmişti, dün geceden beri kızım çok ateşlendi birden bire bu sabahta ishal olmuş sürekli ağlıyor. sakınan göze çöp batar dedikleri sanki tam benim için söylenmiş. kızım bir büyüse rahatlasam başka hiçbirşey istemiyorum

herkes hemen hemen birbirinin yaşını ve yaşadığı şehri biliyor. ben sonradan geldim bende paylaşıyım . 23de evlendim 24de anne oldum. 25 yaşımın içindeyim. kocaelide körfezde oturuyorum. topiğimizde kocaeliden arkadaş var mı?

bende üniversiteyi bitirene kadar açıktım. nişanlandıktan sonra kendi isteğimle kapandım , zaten eşimin aileside kapalıydı bu yöndende iyi oldu. şuan kendime ve kıyafetlerime pek vakit ayıramıyorum. önceden zayıftım hamilelikte epey kilo aldım bir kısmını geri verdim. 2 hafta önce aldığım kıyafet 2 hafta sonra olmuyor. evimde merkeze uzak, kızımla gidip alışveriş yapamıyorum eşimde hergün çalışıyor hiç tatil günü yok. gidip kendime birşeyler almak istiyorum. çıkıp alamadığım için evdeki kıyafetlerimle kombinler yapıyorum, ama benim gittiğim yer site içerisindeki parka inmekten ibaret. birde 2-3 arkadaşım var burda yine site içinde onlara oturmaya gidiyorum. anlayacağınız kızım büyüyene kadar ben site dışına çıkamıcam gibi gözüküyor :)

bu sene bittiüniversite, hemen basvurdum yükseklisansa kabul edildim, resmi sonuçlar 5 temmuzda acıklanacak internette inşAllah..

sana da iyi geceler...

hayırlı olsun canımmmm :KK16:

merhaba kızlar...

nasılsınız? ben yine iyi değilim, dün sizinle konuşunca moralim düzelmişti, dün geceden beri kızım çok ateşlendi birden bire bu sabahta ishal olmuş sürekli ağlıyor. sakınan göze çöp batar dedikleri sanki tam benim için söylenmiş. kızım bir büyüse rahatlasam başka hiçbirşey istemiyorum

geçmiş olsun :26: Allah tez zamanda şifa verir inşallah..:KK19:

Son düzenleme:
kızlar bende geldim 21 yaşındayım eses te oturuyorum.bekarım.6.5 senedir kapalıyım=):KK71:

Son düzenleme:
merhaba kızlar...

canım öncelikle çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin yavruna..

dünkü yazılarını okudum insanların ne söyledikleri kafana takma boşverr gitsin.bende 2 senelik evliyim insanların sürekli bana bebek yokmu demelerinden gına geldi.1 seneye yakın zaten cocuk düşünmedik korunduk..ama insanlara kalsa sanki bebeğim olmuyo.sinir oluyorum. ayrıca zaten 8 ay önce düşük yaptım.tüm kontrollere yaptırdım problem yok diyor doktorlar ama gelde bunu çevreye anlatmaya çalış. anlamıyorlar..o yüzden en iyisi boşvermek.ben öyle yaptım sende boşverr gitsin..

$Görünt113.jpg $Görünt113.jpg

kızlar aslında yüzümü kapatmak istedim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum..

bu arada ben de 1 senedir 3 aydır kapalıyım bu fotoğrafta kapalılığım 3. ayında çekinmiştim..

bu arada evlenirken aslında açıktım ama sadece eşim çok istediği için tesettürlü gelinlik giymiştim..

Eki Görüntüle 214950 Eki Görüntüle 214950

kızlar aslında yüzümü kapatmak istedim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum..

bu arada ben de 1 senedir 3 aydır kapalıyım bu fotoğrafta kapalılığım 3. ayında çekinmiştim..

bu arada evlenirken aslında açıktım ama sadece eşim çok istediği için tesettürlü gelinlik giymiştim..

çok yakışmış canım sana kapalılık:KK71:

X