Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kizlar rengarenk esarplar takiyoruzya hani hatta bazen renkleri göze bile batiyor bu konuda ne düsünüyorsunuz, öyle esarplari takmalimiyiz biri beni aydinlatirsa sevinirim :26::26:

canım İslamda kadın güzeliğini örtecek şekilde giyinmeli kızanlar olacak ama bizim giyim tarzımız yanlış malesef..pantolon giymemizde yanlış üstüne tunik alsak bile ben ilmihal okuyorum oradan biliyorum kimsede yanlış anlamasın lütfen bende pantolon üstüne tunik giyiyorum ama bu giyimimden memnun değilim elbette :KK17:

şalları mı soruyorsun semoşum :26:

Dedin ya yeni moda diye site var diye gözatın yazmışsın şal mı var orda başka giyimlerde var mı:26:

Son düzenleme:
Çok can alıcı,fosforlu renkleri tercih etmemekten yanayım tabii aslında ama düğünlerde, özel günlerde taktığım oluyor yine de benim şahsen :KK17:[/QUOTE]

hmm tamam canim peki tunikin altina dar kota ne diyorsun?:KK17::KK17:
kotlarimdan vazgecemiyorumda:KK17:

Çok can alıcı,fosforlu renkleri tercih etmemekten yanayım tabii aslında ama düğünlerde, özel günlerde taktığım oluyor yine de benim şahsen :KK17:

hmm tamam canim peki tunikin altina dar kota ne diyorsun?:KK17::KK17:
kotlarimdan vazgecemiyorumda:KK17:[/QUOTE]

ben de bu soruyu cevaplamak istedim

ben giymiyorum ama çok da yakıştırıyorum

canım İslamda kadın güzeliğini örtecek şekilde giyinmeli kızanlar olacak ama bizim giyim tarzımız yanlış malesef..pantolon giymemizde yanlış üstüne tunik alsak bile ben ilmihal okuyorum oradan biliyorum kimsede yanlış anlamasın lütfen bende pantolon üstüne tunik giyiyorum ama bu giyimimden memnun değilim elbette :KK17:

şalları mı soruyorsun semoşum :26:

Dedin ya yeni moda diye site var diye gözatın yazmışsın şal mı var orda başka giyimlerde var mı:26:

tamda tunik altina pantolonu sormustum bende:KK53::KK53::KK1:
aslinda öyle canim yaa cok haklisinizz:KK61:

tamda tunik altina pantolonu sormustum bende:KK53::KK53::KK1:
aslinda öyle canim yaa cok haklisinizz:KK61:

kadının örtüsü peçedir:KK31::KK31:Bunu yapabilenlere imreniyorum:KK31:

hmmm:44::44:
bunu nerden cikardin canim?
pantolon giymekten mi?
aslinda degil günah tabikide ama erkege benzemeye calismiyorum ben:nazar:

arkadaşım aldığım fıkıh bilgilerine dayanarak söylüyorum bunu

yani sizle veya düşüncenizle alakası yok

herkese saygım sonsuz

peçe dediğiniz ağzını yüzünü kapatmak mı anlamadım

ama islam dini avret mahalli olarak yüzü saymıyor baş boyun kafi

tabi peçe takvaya girer mi bilmiyorum

Ya o kadarını bilemeyeceğim canım..Evet yüz avret mahalli sayılmıyor..Ama kadının renkli giyinmemesi gerek elbette :KK31:

arkadaşım aldığım fıkıh bilgilerine dayanarak söylüyorum bunu

yani sizle veya düşüncenizle alakası yok

herkese saygım sonsuz

Size katılıyorum :KK31:
Amacımız erkeğe benzemek olmasada pantolonu erkekler giyiyor :KK31:
Daha ben uzun pardesüye bile geçemedim :KK50::KK50:
Benim giyimimde doğru değil ama tesetttürlü bayanların dizaltı etek giymelerini hiç doğru bulmuyorum:KK17::KK17:

X