Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Tesettürlüler için yeni bir alışveriş sitesi açıldı kızlar (markafoni,Trendyol,Limango vs gibi..) ismi Yeni Moda. Bence bir göz atın derim ben çoktan üye oldum bile

offf offff bayıldım asık oldum bunlar hangı markanın şalları yaaaa resmen asık oldum neten satısı varmıkı nedır fıyatı de bakem

kızz öze mesaj göderemiyorum sana yaa 'KapicininBitliKizi isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.' yazıyor bi el at bakim şuna..

Canımcım bu şallar perakende olarak satılmıyormuş toptan olarak satılıyormuş ama bir blog sahibesinin dükkanı varmış Konya'da onlar bu şallardan dükkanına almış satmak için. isteyen olursa sipariş veriyosun gönderiyorlar fiyatı da 55 tl imiş. Eğer istersen sana internet sitesinin adresini yazarım özelden ama mesaj gönderemiyorum sanaaa :84::84::84:

hoşbulduk canım :80:
çok teşekkür ederim,elimden geldiğince yükledim bişeyler
bi dahakine çevirip yüklerim

kızlar bunu geçen hafta armine online alışverişten %50 indirimdeyken aldım,pudra rengini aldım ama ben.gündelik giyim için oldukça sade ve rahat bi pardesü :93:

merhabalar kızlar sizleri bir kaç gundur takip eidorum güzel şeyler paylaşıyorsunuz söylemeden duramadım

Günaydın kızlar hoşgeldiniz

hosbuldum canim nasilsin

canim görümcenin nikahinda giydigin pardesüye bayildim cok güzel ya ayrica rengide cok hos :81:

bu sallara ise bittimmmm cok ciciler yaaaa resmen beni al diyor yaaa:84:
TRye gelince alicam bunlardan bulabilirsem

kız dısene nerden buldun bunları renklerıne asık oldum hele nac cıcegıne asık oldum resmen agzımın suyu akdı onalrı gorunce

Son düzenleme:

İyiyim canım hamdolsun, sen de iyisindir inş. şallar gerçekten enfes herkesin ağzının suyu aktı

kizlar rengarenk esarplar takiyoruzya hani hatta bazen renkleri göze bile batiyor bu konuda ne düsünüyorsunuz, öyle esarplari takmalimiyiz biri beni aydinlatirsa sevinirim :26::26:

Ebrucum bu arada görümcemin nikaında giydiğim pardesü bu modelin pudra rengiydi, ama fotoğraftaki rengi de gerçekten çok güzel avatarımdaki fotoraf zaten görümcemin nikahından bir kare

Ebrucum bu arada görümcemin nikaında giydiğim pardesü bu modelin pudra rengiydi, ama fotoğraftaki rengi de gerçekten çok güzel avatarımdaki fotoraf zaten görümcemin nikahından bir kare

hmmm ya zaten varya kiyafette olsun veya baska bir seyde pudra rengini cok severim kesin cok güzeldir o da

ben öyle kullanıyorum bazen hoşuma gidiyor

Hoşgeldin yaprak abla

ceydacım trendyolda mı var :26:

şalları mı soruyorsun semoşum :26:

kizlar rengarenk esarplar takiyoruzya hani hatta bazen renkleri göze bile batiyor bu konuda ne düsünüyorsunuz, öyle esarplari takmalimiyiz biri beni aydinlatirsa sevinirim :26::26:

Çok can alıcı,fosforlu renkleri tercih etmemekten yanayım tabii aslında ama düğünlerde, özel günlerde taktığım oluyor yine de benim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…