Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

diktirirken kumaşı iyi seçebilmek önemli, terzinde iyiyse oooh ne ala =)))

terzimden çok memnunum canım gerçekten zaten diktireceğim modele göre seçmem gereken kumaş tarzını da terzim tarif ediyor. ama kumaşçıya girice 1 saat çıkamıyorum o kadar güzel şeyler oluyor ki çok zor karar veriyorum
bi resimde benden olsun....ben yeni kapandım daha bir ay olduu.

Maaşallah canım çok hoş görünüyorsun, yeni kapanmana rağmen pardesün, başörtün yerli yerinde yanındaki senin kızın mı Allah nazardan korusun

çoook güzel olmuş Allahm nazardan korusun canım ya çok iyi yapmışsın kapanmakla çok yakışmış

Son düzenleme:
bi resimde benden olsun....ben yeni kapandım daha bir ay olduu.

ay ay ay maşallah ne güzel yakışmış hiç yeni kapanmışa da benzemiyosun valla maşallah çok güzel örtmüşsün çok da güzelsin ama kızın daha güzel

1 3 4 ü beğendim güzellermiş ceydoş biraz daha uzun olsa daha güzel olur ama bence

ceyda canım yinemi buluşuyorsunuz....:26:.....ay negüzel...........

evet canım cumartesi günü yeniden buluşuyoruz kısmetse. Keşke sen de istanbul'da olsaydın ikizcim ya

BU arada görümcem hamile hem de ikizleri olacak biiyor musunn acayip şaşkınız anlatamam

evet canım cumartesi günü yeniden buluşuyoruz kısmetse. Keşke sen de istanbul'da olsaydın ikizcim ya

BU arada görümcem hamile hem de ikizleri olacak biiyor musunn acayip şaşkınız anlatamam

keşke ne güzel olurdu.............
aa ne güzel hayırlı olsun..:89:....allah yardımcısı olsun.........

üşenmediğim zamanlarda kendim dikiyorum ben ama kursa falan gitmedim gidersem daha güzel olabilir sanırım çok da zor değil aslında dikmek pantlon tunik elbise el alıştıktan sonra

ooooo ma$aallah guzelim
bende dikmeyi bilsem ne cevherler çikartirim da..
bilmiyorum

ay bu elbiselere bitmi$tim guzelim, bi topicte gormu$tum daha ba$ka modellerde var orda..
muhte$em $ahane çok seviyorum bu tarz elbiseleri

maa$allah guzelim boyun varmi$ bayagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…