- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.181
kızlar yaz için etek elbise ve pardüse diktirceemmm..
elbise ve etek modellerini paylaşiim dedim, ne diosunuz??
Eki Görüntüle 212619 Eki Görüntüle 212620
etekler böyle yüksek bel olacak ama topuğa kadar da uzun olacak =)
diktirirken kumaşı iyi seçebilmek önemli, terzinde iyiyse oooh ne ala =)))Etekler çok hoş görünüyor gerçekten
Kızlar bu arada ben de çoğu pardesümü terzide diktirdim ve çok da memnunum
diktirirken kumaşı iyi seçebilmek önemli, terzinde iyiyse oooh ne ala =)))
terzimden çok memnunum canım gerçekten zaten diktireceğim modele göre seçmem gereken kumaş tarzını da terzim tarif ediyor. ama kumaşçıya girice 1 saat çıkamıyorum o kadar güzel şeyler oluyor ki çok zor karar veriyorum
Maaşallah canım çok hoş görünüyorsun, yeni kapanmana rağmen pardesün, başörtün yerli yerindeyanındaki senin kızın mı Allah nazardan korusun
Buluşma gönüllüsü KK lı güzeller
Üsküdar yolcusu kalmasın diyorum
Parmakları saymak istiyorum....
Yer: Fethipaşa Korusu Üsküdar
(dilruba değil sahile yakın olan mekan yani)
Tarih: 25 Haziran cumartesi
Saat: 13.00
işte topiğimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...45-istanbullu-bayanlar-uskudara-giderken.html
ay ay ay maşallah ne güzel yakışmış hiç yeni kapanmışa da benzemiyosun valla maşallah çok güzel örtmüşsün çok da güzelsin
ceyda canım yinemi buluşuyorsunuz....:26:.....ay negüzel...........
evet canım cumartesi günü yeniden buluşuyoruz kısmetse. Keşke sen de istanbul'da olsaydın ikizcim ya
BU arada görümcem hamile hem de ikizleri olacak biiyor musunn acayip şaşkınız anlatamam
dün akşam böyleydim festival vardı
Eki Görüntüle 212543
eteğimde böyleydi yukarda gözükmüyo
eteğimin en altındaki kumaşının renginde (kahverengi tonunda) babetlerim vardı çantamda bu renkk
Eki Görüntüle 212544
buda dogumgunumden 30 mayıs :81:
Eki Görüntüle 212545
Naber kızlar
Birtane elbise beğendim çok güzel ama braz pahalı geldi yabeyaz elbise üzerinde kahve pembe çizgiler var üstüne pembe bolera olur mu acba
Koyduğum resim vardı ya hani o elbisemi diktirdin uzun kollu ceketsizde kullanıyorum güvendiğin terzi olursa neden olmasın20 tl ye diktirdim 20 tlde kumaş
üşenmediğim zamanlarda kendim dikiyorum ben ama kursa falan gitmedim gidersem daha güzel olabilir sanırım çok da zor değil aslında dikmek pantlon tunik elbise el alıştıktan sonra
selamın helllo bebklerım canlarım cıgerlerım benım D: optum hepıcınızı
Yaz için böyle elbiseler diktirmek istiyorum.. Kolyeler yada o önünde ki boncuklar olmucak.Çok sade olur gibi geldi ama kumaşıyla biraz değişiklik yaparsam hallederim sanırım.. kat kat giyinmekten bıktım elibseleri çok seviyorum
Eki Görüntüle 212563
Eki Görüntüle 212564
kızlar yaz için etek elbise ve pardüse diktirceemmm..
elbise ve etek modellerini paylaşiim dedim, ne diosunuz??
Eki Görüntüle 212619 Eki Görüntüle 212620
etekler böyle yüksek bel olacak ama topuğa kadar da uzun olacak =)
canım boyum 1.73 bu yönden çok şanslıyım..
evlenince kilo aldım şimdi onlarla ugrasıyorum, 78i gördüm şükür ama ticketerı güncelllemeyi bilmiyorum =))
bedenimde 42ama ben daha çok model bulamamaktan şikayetçiyim..
bide ucuz terzi buldum
yüksek bel eteği de çok seviyorum, bide diğer etekler simit yapıo bel cevresinde bunlar toparlıyor o yüzden hoşuma da gidiyor...