Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım normalde kapalımısın sen kapanmayım mı düşüüyosun çok güzel olmuşsun bonen çok hoşuma gitti...bide türban yapıp ekle istersen bakalım karar verelim şal mı türban mı

bende begendim guzelim yaki$mi$ ma$allah, gerçi ba$ortusu herkese yaki$ir :KK69:
bone ve $al guzel uydurmu$sun.
Allah' im cesaret versin, hayirlisi ile kapanmayi nasip etsin guzelim.

ay çok yakışmış maşallah keşke öyle çıksaymışsın hiç acemi işi gibide durmuyo çok hoş olmuş inşallah bugun nasip olur kapanmak :kk77:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim henüz kapalı dilim ama inşallah olucam :KK47:uymassam ... ama çok özeiyorum hazırlık içindeyim nasip ne zamansa ilk işim size resimler eklmek olcak:KK52:
able bide denim hakkatten türban şeklini bakim bi becerebilirsem çeker eklerim resmimi:KK66: hepinize tekrar teşekkürler inşallah dua edin sizinde duanızda bulunmak dileğiyle... sevgiler...

dün akşam böyleydim festival vardı:KK16:

Eki Görüntüle 212543

eteğimde böyleydi yukarda gözükmüyo
eteğimin en altındaki kumaşının renginde (kahverengi tonunda) babetlerim vardı çantamda bu renkk :KK12:
Eki Görüntüle 212544

buda dogumgunumden 30 mayıs :81:
Eki Görüntüle 212545

eteğini çok beğendimm adaşımmm ayrıca çok tatlı görünüyorsun maaşallah :KK70:
çok güzel çıkmışsın gözlerin yeşilmi yoksa eşarptanmı öyle görünüyor

teşekkür ederim, evet gözlerimin rengi yeşil.

kızlar yaz için etek elbise ve pardüse diktirceemmm..

elbise ve etek modellerini paylaşiim dedim, ne diosunuz??
$2011etekmodelleri4-9116.jpg $199935_122319957843488_100001964538863_169920_8282216_n.jpg
etekler böyle yüksek bel olacak ama topuğa kadar da uzun olacak =)

yazdıklarımdan sonra bakmamıştım da şimdi dikkatimi çekti geçmişe göz attım
gerçekten de komik bi durum
benim sorduğum soruda ters tepki vermeyin lütfen diye yazmama rağmen burda kapalı olanlar kalkıp da başını açsın daha iyi gibi boyunu bilmem kaç kat aşan bi yorum getiriyorsa kapalılığın ne olduğunun ayırdına varmaktan çok uzak insanlar demokrasi düşmanı da der bana yolumu da keser üniverstede kapalı olduğumu farkeden hocam selam vermeyi de keser
daha neler de neler
gerçekten üzüldüm
fikir sordum ben sadece kimseden bana ders vermesini istemedim
namaz kılınmaz ojeli denilmiş
sahiden mi?
söylemeseydiniz halim ne olurdu kim bilir...
hayırlı akşamlar hepinize
dediğim gibi kadının düşmanı kadından başkası değil kim ne derse desin

canım modeller güzel ama sanırım seninde kilolarınla başın dertte:KK31: bunlar daha kilolu gösteriri gibi ilk 2 model yani .. diğerinide beğendim:KK34:

:KK70: :KK70: :KK1: canım boyum 1.73 bu yönden çok şanslıyım..
evlenince kilo aldım şimdi onlarla ugrasıyorum, 78i gördüm şükür ama ticketerı güncelllemeyi bilmiyorum =))
bedenimde 42 :KK43: ama ben daha çok model bulamamaktan şikayetçiyim..
bide ucuz terzi buldum :KK76:

yüksek bel eteği de çok seviyorum, bide diğer etekler simit yapıo bel cevresinde bunlar toparlıyor o yüzden hoşuma da gidiyor...

eteğini çok beğendimm adaşımmm ayrıca çok tatlı görünüyorsun maaşallah :KK70:

çokk teşekür ederim adaşım daha güzelleri senin olsun inşallah :KK16:

Eki Görüntüle 212619 Eki Görüntüle 212620

canım kiloluysan yüksek bel etekleri tekrar düşün derim hele bide basenlerin varsa ama bak sadece belden oturtmalı aşagıya dogru bollaşarak inecekse o zaman güzel olur ama asagıya dogru üstü bol altı dar yada tam tersi olursa hiç güzel durmaz kendimden biliyorum basenlerim var çünküüüüü hiç güzel durmuyolar :KK19:

çokk teşekür ederim adaşım daha güzelleri senin olsun inşallah :KK16:

canım kiloluysan yüksek bel etekleri tekrar düşün derim hele bide basenlerin varsa ama bak sadece belden oturtmalı aşagıya dogru bollaşarak inecekse o zaman güzel olur ama asagıya dogru üstü bol altı dar yada tam tersi olursa hiç güzel durmaz kendimden biliyorum basenlerim var çünküüüüü hiç güzel durmuyolar :KK19:

basenim yok şükür canım, 42 bedenim.. armağandan aldığım yüksek bel eteğim var severek giyoyorum zaten onun tarzında olacak..

benim sorduğum soruda ters tepki vermeyin lütfen diye yazmama rağmen burda kapalı olanlar kalkıp da başını açsın daha iyi gibi boyunu bilmem kaç kat aşan bi yorum getiriyorsa kapalılığın ne olduğunun ayırdına varmaktan çok uzak insanlar demokrasi düşmanı da der bana yolumu da keser üniverstede kapalı olduğumu farkeden hocam selam vermeyi de keser
daha neler de neler
gerçekten üzüldüm
sahiden mi?

"""kadının düşmanı kadından başkası değil kim ne derse desin"""gercekten bende burada bunu anlamış oldum.!!!!!!!!..gercekten katılıyorum buna:KK34: kim demiş ojeli namaz kılınmaz dıye!!!!!kim demişse yanlış demiş:KK43:cunku sen yeterki namaz kıl ne sekılde olursa olsun alnın hıc secde gormemektense ojelı de olsa alın secdeye degsın onemlı olan yurekten gelmesı:KK43:gösteriş icin yapılacak hıç bısey bıseye benzemez zaten:)):KK19::KK19::KK19:

"""kadının düşmanı kadından başkası değil kim ne derse desin"""gercekten bende burada bunu anlamış oldum.!!!!!!!!..gercekten katılıyorum buna:KK34: kim demiş ojeli namaz kılınmaz dıye!!!!!kim demişse yanlış demiş:KK43:cunku sen yeterki namaz kıl ne sekılde olursa olsun alnın hıc secde gormemektense ojelı de olsa alın secdeye degsın onemlı olan yurekten gelmesı:KK43:gösteriş icin yapılacak hıç bısey bıseye benzemez zaten:)):KK19::KK19::KK19:

bu tür tartışmalara girmesek...

ayrıca bi ilahiyatcı olarak söylüyorum ki, ojeyle abdest olmaz dolayısıyla namaz da olmaz....
herşeyin bir kuralı vardır!
namaz kılmaya niyet eden insan ojelerinide temizler elbet...

oje sürmeyin demiyorum ki bunu söylemek haddim de değil..
lakin yanlış bilgi gördümdemi düzeltmek benim görevim..

sakın alınma arkadaşım, ayrıca lütfen böyle tartışmalara girmeyelim...

:KK70: :KK70: :KK1: canım boyum 1.73 bu yönden çok şanslıyım..
evlenince kilo aldım şimdi onlarla ugrasıyorum, 78i gördüm şükür ama ticketerı güncelllemeyi bilmiyorum =))
bedenimde 42 :KK43: ama ben daha çok model bulamamaktan şikayetçiyim..
bide ucuz terzi buldum :KK76:

yüksek bel eteği de çok seviyorum, bide diğer etekler simit yapıo bel cevresinde bunlar toparlıyor o yüzden hoşuma da gidiyor...

basenim yok şükür canım, 42 bedenim.. armağandan aldığım yüksek bel eteğim var severek giyoyorum zaten onun tarzında olacak..

Benimde eserden aldıgım yüksek bel bi etegim var.. benim sorunum üst bedenimin 38-40 olup alt bedende 42 olmam.:85: bu tarz etekleri çok seviyorum ama 2kez giyebildim sadece.. kilo verdiğim için sevinsem mi etegimi giyemediğim için üzülsem mi bilemedim:KK53: madem ucuz terzi buldun diktir bence:KK34: üzerine tunik veya pardesü giyiyor musun ?:26:
bu modelde çok hoşmuş:KK16:

$Yazlık-uzun-etek-modelleri.jpg

yok canım o kadar da değil :KK1:
abdest alıp da namaz kılmak kadar güzel bi şey yapılırken istenen şeyleri yapmaya çalışmak lazım elden geldiğince ama tabi namaz kılmaya niyetlenmiş birinin tırnağında oje varsa ya da yüzünde makyaj varsa vs
yooook olmaz sen kılamazsın onlar varken dememek gerek sanırım
tadını alınca zaten yapması gerekenleri yapar inşallah zaten :KK19:

Benimde eserden aldıgım yüksek bel bi etegim var.. benim sorunum üst bedenimin 38-40 olup alt bedende 42 olmam.:85: bu tarz etekleri çok seviyorum ama 2kez giyebildim sadece.. kilo verdiğim için sevinsem mi etegimi giyemediğim için üzülsem mi bilemedim:KK53: madem ucuz terzi buldun diktir bence:KK34: üzerine tunik veya pardesü giyiyor musun ?:26:
bu modelde çok hoşmuş:KK16:

Eki Görüntüle 212630

evet bu model de gerçekten çok güzelmiş canım..
eserde de çok güzel etekler var ama bana uzak malesef :/

çok afedersin ama şaka yapıyosun dimi

Yaz için böyle elbiseler diktirmek istiyorum.. Kolyeler yada o önünde ki boncuklar olmucak.:KK19: Çok sade olur gibi geldi ama kumaşıyla biraz değişiklik yaparsam hallederim sanırım..:KK61: kat kat giyinmekten bıktım:63: elibseleri çok seviyorum:KK69:

Eki Görüntüle 212563

Eki Görüntüle 212564
güzellermiş beğendim

Eki Görüntüle 212619 Eki Görüntüle 212620
etekler yüksek bel ve uzun olunca harika durur yaptırmalısın
daha neler de neler
gerçekten üzüldüm
sahiden mi?
ahh canım ahh amlesef biri bişey dedi mi öğretmen edasına bürünen oluyo karşı çıkamıyosun zaten fikrini güzelce belirtenler ve diğerleri ortada

arkadaşım olur mu öyle şey ya oje bi defa su geçirmez su geçirmeyince de abdest olmaz ve doğru orantılı olarak namaz da olmaz ha kıl yeterki evet ama bu ojeyle olmamalı tabi ki arkadaşta bunun farkında zaten

arkadaşlar bırakın tartışamyı yaa
oje mi sürmüşler
dar mı giymişler
eşarbı kilise gibi dikmişler mi
çok mu makyaj yapmışlar bırakın valla
herkezin düşüncesi kendine
boşverin bunları herkez farkındadır illaki neyin gğnha olduğunu ama illaki yapıyolardır oyzüden bize laf düşmez
eee başka resim ekleyen yokmu yaaa nezamandır gözümüz gönlümüz kararıd sanki kimseler eklemio yawwww

bu tür tartışmalara girmesek...

ayrıca bi ilahiyatcı olarak söylüyorum ki, ojeyle abdest olmaz dolayısıyla namaz da olmaz....
herşeyin bir kuralı vardır!
namaz kılmaya niyet eden insan ojelerinide temizler elbet...

oje sürmeyin demiyorum ki bunu söylemek haddim de değil..
lakin yanlış bilgi gördümdemi düzeltmek benim görevim..

sakın alınma arkadaşım, ayrıca lütfen böyle tartışmalara girmeyelim...

Burada kımsenın kımseye bıseyi yapma demeye hakkı yok kı zaten......Ben alınmadım alınmam da sadece ozgurce fıkrımı soyluyorum o kadar!!!!!!!! herkesın dını, ımanı ,ınancı kendınedır zaten; allah la kulun arasındakı bagı kımse cozemez bunun ıcın kural dıyede bısey olmaz bızım kuralımızı kuranı kerimimiz belırler bazı konuları da zorlaştırarak ibadetten uzaklastırmamak da gerekır...Ben bu konuyu resmı gorevlı kısıden araştırdıgım ıcın soylemek ıstedım.....sadece bu!!!!!namaz kılmaya nıyetlenıp te kalbı fesat dolu ınsanlardan olmakdansa ojelı olup da ibadetini yapmış olmak dan zarar gelmez dıye dusunuyorum....ve bu konuyu kapatmak ıstıyorum...kımseyle dın, ırk, sıyaset polimigıne gırmek ıstemıyorum:44: cunku burası tartısma platformu degil......herkese iyi geceler....En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

X