Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

​etekler çok guzel guzelim fakat elbise gunluk için uygun degil sanirim ($ahsi fikrim)

elbiseyi çokta günlük giymicem zaten canım =)

birde kemeri kendiliğinden olacak, bu şekilde olmayacak..

etek gömlek kat kat giyinmek yerine elbiselere sardım buara =)

kışın rahatca buluodum uzun kollu oluyorlardı armineden baya aldım
ama yazın hep askılı kısa

bende d,kt,receğim mecbur...

hiim etek guzel..

evet canım cumartesi günü yeniden buluşuyoruz kısmetse. Keşke sen de istanbul'da olsaydın ikizcim ya

BU arada görümcem hamile hem de ikizleri olacak biiyor musunn acayip şaşkınız anlatamam

ma$aallah saglicakla dunyaya gelirler in$aallah, ay ikiz bakmak kolay olmasa gerek, guzel Allah'im sabrini' da verir hayirlisi ile

ben o elbisenin ku$agini begendim aslinda çok ho$ durmu$, fakat kemerde yaki$ir ..

dogru diyosun guzelim, kat kat nereye kadar.. en iyisi diledigimiz gibi elbiseler diktirmek.
yaz mevsiminde çok çok zor yazlik uzun kollu bulmak

Allah' im senide guldursun
guzelim bende topuklu giysem 1.73 olurum

ben hep babet giyerim çok rahat oluyor..
topuklu senelerdir giymiyorum, unutmu$umdur topuklar ile yurumeyi

=)) canım ben normal de 73'üm topukluyla 80e dayanıo ama eşimde 83 o yüzden rahataca giyebiliorum ama eşim hiiiç istemio giymemi =))
zorla babet aldırıyo bana çok yakıştı die kandırıyo bide

ay guzeller ben kaçiyorum
sarma saracaaaam
benden bugunluk bu kadar

guya hemen çikacaktim, gizlaaaar 1 saat olmu$ ben buraya gireli, abooooooooooo

bi resimde benden olsun....ben yeni kapandım daha bir ay olduu.

yeni kapanmana rağmen çok güzel yakıştırmışsın kendine hanım hanımcık olmuşsun.bi de burası çarşamba dimi canım ben de çarşambada büyüdüm şimdi Samsundayım ama geliyorum yine.Çarşambayı görünce hemen tanıdım aa memleketimli birini gördüm dedim.

bende Antalyada yaşyorum ama Samsun-Çarşambalıyım..sanırım başka samsunlularda var burda

keşke ne güzel olurdu.............
aa ne güzel hayırlı olsun..:89:....allah yardımcısı olsun.........

[/U]

ma$aallah saglicakla dunyaya gelirler in$aallah, ay ikiz bakmak kolay olmasa gerek, guzel Allah'im sabrini' da verir hayirlisi ile

aminn kızlar sağolun. Bence de zor olacaktır ama ne diyelim artık Allah verir kolaylığını

bende Antalyada yaşyorum ama Samsun-Çarşambalıyım..sanırım başka samsunlularda var burda

Benim eşim de Samsun'lu ama Çarşamba değil, Bafra'lılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…