-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.201
​etekler çok guzel guzelim fakat elbise gunluk için uygun degil sanirim ($ahsi fikrim)
Benimde eserden aldıgım yüksek bel bi etegim var.. benim sorunum üst bedenimin 38-40 olup alt bedende 42 olmam.:85: bu tarz etekleri çok seviyorum ama 2kez giyebildim sadece.. kilo verdiğim için sevinsem mi etegimi giyemediğim için üzülsem mi bilemedimmadem ucuz terzi buldun diktir bence üzerine tunik veya pardesü giyiyor musun ?:26:
bu modelde çok hoşmuş
Eki Görüntüle 212630
maa$allah guzelim boyun varmi$ bayagi
Buluşma gönüllüsü KK lı güzeller
Üsküdar yolcusu kalmasın diyorum
Parmakları saymak istiyorum....
Yer: Fethipaşa Korusu Üsküdar
(dilruba değil sahile yakın olan mekan yani)
Tarih: 25 Haziran cumartesi
Saat: 13.00
işte topiğimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...45-istanbullu-bayanlar-uskudara-giderken.html
evet canım cumartesi günü yeniden buluşuyoruz kısmetse. Keşke sen de istanbul'da olsaydın ikizcim ya
BU arada görümcem hamile hem de ikizleri olacak biiyor musunn acayip şaşkınız anlatamam
elbiseyi çokta günlük giymicem zaten canım =)
birde kemeri kendiliğinden olacak, bu şekilde olmayacak..
etek gömlek kat kat giyinmek yerine elbiselere sardım buara =)
kışın rahatca buluodum uzun kollu oluyorlardı armineden baya aldım
ama yazın hep askılı kısa
bende d,kt,receğim mecbur...
ama ayağımdan topuklu eksik olmuyor hiç canım
Allah' im senide guldursun
guzelim bende topuklu giysem 1.73 olurum
ben hep babet giyerim çok rahat oluyor..
topuklu senelerdir giymiyorum, unutmu$umdur topuklar ile yurumeyi
resim olsa daha iyi fikir verebilirdim guzelim (çaktirmadan çeksen?)
pembe bolero :44: olur galiba
elbise super !
fiyati' da uygunmu$..
yeni kapanmana rağmen çok güzel yakıştırmışsın kendine hanım hanımcık olmuşsun.bi de burası çarşamba dimi canım ben de çarşambada büyüdüm şimdi Samsundayım ama geliyorum yine.Çarşambayı görünce hemen tanıdım aa memleketimli birini gördüm dedim.
Çok şıksın canım
geçmi$ dogum gunun kutlu olsun guzelim..
saglik ile daha nice yillara..
keşke ne güzel olurdu.............
aa ne güzel hayırlı olsun..:89:....allah yardımcısı olsun.........
[/U]
ma$aallah saglicakla dunyaya gelirler in$aallah, ay ikiz bakmak kolay olmasa gerek, guzel Allah'im sabrini' da verir hayirlisi ile
yeni kapanmana rağmen çok güzel yakıştırmışsın kendine hanım hanımcık olmuşsun.bi de burası çarşamba dimi canım ben de çarşambada büyüdüm şimdi Samsundayım ama geliyorum yine.Çarşambayı görünce hemen tanıdım aa memleketimli birini gördüm dedim.
bende Antalyada yaşyorum ama Samsun-Çarşambalıyım..sanırım başka samsunlularda var burda