Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

​etekler çok guzel guzelim fakat elbise gunluk için uygun degil sanirim ($ahsi fikrim)

elbiseyi çokta günlük giymicem zaten canım =)

birde kemeri kendiliğinden olacak, bu şekilde olmayacak..

etek gömlek kat kat giyinmek yerine elbiselere sardım buara =)

kışın rahatca buluodum uzun kollu oluyorlardı armineden baya aldım
ama yazın hep askılı kısa :KK43:

bende d,kt,receğim mecbur...

Benimde eserden aldıgım yüksek bel bi etegim var.. benim sorunum üst bedenimin 38-40 olup alt bedende 42 olmam.:85: bu tarz etekleri çok seviyorum ama 2kez giyebildim sadece.. kilo verdiğim için sevinsem mi etegimi giyemediğim için üzülsem mi bilemedim:KK53: madem ucuz terzi buldun diktir bence:KK34: üzerine tunik veya pardesü giyiyor musun ?:26:
bu modelde çok hoşmuş:KK16:

Eki Görüntüle 212630

hiim etek guzel..

evet canım cumartesi günü yeniden buluşuyoruz kısmetse. Keşke sen de istanbul'da olsaydın ikizcim ya :KK43:

BU arada görümcem hamile hem de ikizleri olacak biiyor musunn acayip şaşkınız anlatamam :KK52::KK52::KK52: :KK64::KK64::KK64:

:nazar: ma$aallah saglicakla dunyaya gelirler in$aallah, ay ikiz bakmak kolay olmasa gerek, guzel Allah'im sabrini' da verir hayirlisi ile :emir_bebek:

elbiseyi çokta günlük giymicem zaten canım =)

birde kemeri kendiliğinden olacak, bu şekilde olmayacak..

etek gömlek kat kat giyinmek yerine elbiselere sardım buara =)

kışın rahatca buluodum uzun kollu oluyorlardı armineden baya aldım
ama yazın hep askılı kısa :KK43:

bende d,kt,receğim mecbur...

ben o elbisenin ku$agini begendim aslinda çok ho$ durmu$, fakat kemerde yaki$ir ..

dogru diyosun guzelim, kat kat nereye kadar.. en iyisi diledigimiz gibi elbiseler diktirmek.
yaz mevsiminde çok çok zor yazlik uzun kollu bulmak :KK50:

:KK60: Allah' im senide guldursun
guzelim bende topuklu giysem 1.73 olurum :KK60:

ben hep babet giyerim çok rahat oluyor..
topuklu senelerdir giymiyorum, unutmu$umdur topuklar ile yurumeyi :KK52:

=)) canım ben normal de 73'üm topukluyla 80e dayanıo ama eşimde 83 o yüzden rahataca giyebiliorum ama eşim hiiiç istemio giymemi =))
zorla babet aldırıyo bana çok yakıştı die kandırıyo bide :KK70:

ay guzeller ben kaçiyorum
sarma saracaaaam :KK56:
benden bugunluk bu kadar
:KK52:

guya hemen çikacaktim, gizlaaaar 1 saat olmu$ ben buraya gireli, abooooooooooo

bu da nişanımdan kızlar... $Resim 001.jpg

bi resimde benden olsun....ben yeni kapandım daha bir ay olduu.

yeni kapanmana rağmen çok güzel yakıştırmışsın kendine hanım hanımcık olmuşsun.bi de burası çarşamba dimi canım ben de çarşambada büyüdüm şimdi Samsundayım ama geliyorum yine.Çarşambayı görünce hemen tanıdım aa memleketimli birini gördüm dedim.

bende Antalyada yaşyorum ama Samsun-Çarşambalıyım..sanırım başka samsunlularda var burda:KK66::KK66::KK66:

keşke ne güzel olurdu.............:KK59:
aa ne güzel hayırlı olsun..:89:....allah yardımcısı olsun.........:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

[/U]

:nazar: ma$aallah saglicakla dunyaya gelirler in$aallah, ay ikiz bakmak kolay olmasa gerek, guzel Allah'im sabrini' da verir hayirlisi ile :emir_bebek:

aminn kızlar sağolun. Bence de zor olacaktır ama ne diyelim artık Allah verir kolaylığını :KK31:
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
yeni kapanmana rağmen çok güzel yakıştırmışsın kendine hanım hanımcık olmuşsun.bi de burası çarşamba dimi canım ben de çarşambada büyüdüm şimdi Samsundayım ama geliyorum yine.Çarşambayı görünce hemen tanıdım aa memleketimli birini gördüm dedim.

bende Antalyada yaşyorum ama Samsun-Çarşambalıyım..sanırım başka samsunlularda var burda:KK66::KK66::KK66:

Benim eşim de Samsun'lu :KK64::KK64::KK64: ama Çarşamba değil, Bafra'lılar.:KK61:

X