Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

en güzeli dikmeyi öğrenmek
piyasada kapalılara yönelik üretim yapan firma yok doğru düzgün

evet canım..ben genelde pantolon tunik giyiyorum..ama uzun tunik bulmak zor oluyor.:84:.....genelde kalçayı sadece kapatıyor.....bende bazen diktiriyorum...bazende diz üstü elbise falan alıyorum........aradada denk geliyor alyorum.................ama genelde renkli seviyorum...mor,pembe,yeşil, mavi anlayacağınız her renk...........hatta yeni bir tunik verdim dikiliyor..haftaya alacağım....resmini çeker koyarım....umarım güzel olur..............:97:

Koyduğum resim vardı ya hani o elbisemi diktirdin uzun kollu ceketsizde kullanıyorum güvendiğin terzi olursa neden olmasın20 tl ye diktirdim 20 tlde kumaş

aa süpermiş............bende tunik verdim herşeyi içinde 30 tl..........umarım güzel olur........:26:.

Koyduğum resim vardı ya hani o elbisemi diktirdin uzun kollu ceketsizde kullanıyorum güvendiğin terzi olursa neden olmasın20 tl ye diktirdim 20 tlde kumaş

e 40 liraya benzer kıyafetler de var şeker riske giremem ben hazırda aklıma yatanı alırım kim bekleyecek onun dikilmesini sabredemem

Teşekkür ederim ikizim:13:

eveet ben eylülde kursa gitmeeyi düşünüyorum inşallah en kısa zamanda öğrenirim dikişiKend,n dik kendin giiy

üşenmediğim zamanlarda kendim dikiyorum ben ama kursa falan gitmedim gidersem daha güzel olabilir sanırım çok da zor değil aslında dikmek pantlon tunik elbise el alıştıktan sonra

Yaz için böyle elbiseler diktirmek istiyorum.. Kolyeler yada o önünde ki boncuklar olmucak. Çok sade olur gibi geldi ama kumaşıyla biraz değişiklik yaparsam hallederim sanırım.. kat kat giyinmekten bıktım elibseleri çok seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…