Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ya istediğiniz gibi yorum yazın.ben gelicem bu topiğe.çünkü tesettür yazmışsınız.benim ilgi alanım.aksesuar yazsaydınız daha uygun olurmuş.bazı arkadaşlarda eşarp aksesuar olarak kullanılıyor.ve buna çok üzüldüm.yazık ya.sıcaklarda başınızı örtüyosunuz. birçok sıkıntı çekiyosınız bari o eşarbı şikayetçi yapmayın.herşeyin hesabı var.

ya baş örtüsü takva bunlar esaret değil.nerden çıkarıyosunuz bunları.başını örtüp.mini etek giyip.ojeleri sürünce.bizde buna a nekadar güzelsin dediğimiz zaman kolaylaştırmışmı olucaz.sevdiricezmi.ya devam et.ojeni sür.makyaj çok belli olmayacak şekilde olur ama abartı çok iğrenç duruyor.güzel olmuyolarki zaten.tiksindiriyolar sadece.oje sürünce zaten namazda kılamaz.o zaman işte aksesuar oluyor.

Eki Görüntüle 212394 oldumu bilemedim ama resim yüklenmiştir inşallah
ben bugün deneme yaptım eşim çok beğendi bide sizinle paylaşmak istedim:26:

canım normalde kapalımısın sen kapanmayım mı düşüüyosun çok güzel olmuşsun bonen çok hoşuma gitti...bide türban yapıp ekle istersen bakalım karar verelim şal mı türban mı

kendine neyi yakıştırıyosan onu giy bazen sana güzel gelen başkasına güzel gelmiyo onlara güzel gelen sana gelmeyebiliyo o yüzden kendine yakışanı yap herzaman

öle yapmaya çalışcam canım ama bu konularda başkasının sözüne çok bakıyom ama bunu yenicem

canım kendi cevabını kendin vermişsin zaten.vicdanını dinle

bencede arkada$a katiliyorum.
ben oje' yi, tesetturlu bayanlarda dogru bulmuyorum. surulmemeli guzelim.
eger ki çok seviyor isen, evinde aile içinde surersin, adet doneminde. içinde kalmami$ olur boylece..

ben anlam veremiyorum gerçekten, turkiye de memleketimizde, neden boyle olaylar oluyor ? hepimiz muslumaniz halbu ki ; hayret ediyorum gerçekten !! boyle yazilari okuyunca ve duyuyorumda..
ben yurt d$inda kaliyorum kimse kimseye demiyor ki sen neden ba$ini kapatiyorsun, neden boyle giyiniyorsun..
gerçi memlekete gittigimde de olumsuz yorumlar almiyorum çunku çevremiz tumuyle tesetturlu.
fakat burda okuduklarima hayret ediyorum ! "demokrasi du$mani" ??? geçmi$ini unutan bir zavalli !

Evet dediğin gibi olabilirdi ama yeni kapandığım için pek seçeneğim yoktuYavaş yavaş inşallah

ben çok begendim guzelim yaki$tirmi$sin elbise ve çeketi.. ba$ortusunun rengi hakkinda bende sedo$ gibi yorum yapacaktim ki bu cevabini gordum ; yava$ yava$ olur tabi guzelim Allah' in izni ile.
hayirli olsun guzelim

Öncelikle kendi hesabıma Allahın emirlerinden birini yerine getirmiyor/ getiremiyor olmanın verdiği rahatsızlıktan en kısa zamanda kurtulup huzur bulmayı;

İkinci olarak da kafalarını deve hörgücü gibi kocccaman yapıp, yüzlerine beş batman boya sürüp, daracık kıyafetlerle açık olsa çekemeyeceği kadar dikkatleri üzerine çeken hemcinslerimin, başörtülü olmanın şuuruna vararak kapanabilmelerini diliyorum.

alin i$te, geçmi$ini unutan bir zavalli daha !

Allah' im boylelerini islah eylesin.

AMIN

tesetturun bir edeb i vardir !

allah razı olsun.bende sana katılıyorum.yani bilinçli olması daha güzel

burda da (ikamet ettigim ulkede) var maalesef oyle, e$arp = aksesuar !!!!
giyini$leri kesinlikle dinimize uymuyor..
hayirlisi bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…