- 19 Nisan 2011
- 552
- 0
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.061
merhaba arkadaşlar.bazı yorumları gördüm.açık kapalı yorumları yapmayın lütfen.herkes kendinden sorumludur.Allah akıl vermiş fikir vermiş neyin doğru neyin yanlış olduğu ortada.ikizler nikli arkadaş insanlara bu şekilde yaklaşırsan dine ısındırmak yerine soğutursun.Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz..Sevdiriniz, nefret ettirmeyiniz. İslam dininin nakil dini olduğu daha önceki Hadislerde de bildirilmiştir. İslam; nakil olunduğu kaynaktan itibaren yani Allah’tan (c.c) itibaren, sevgi üzerine, kolaylık üzerine inşa edilmiştir.Cenab-ı Hakk’ın, insanoğluna eziyet etmek ya da zora koşmak gibi bir niyetle, varlık alemini yarattığı elbette düşünülemez. Zaten böyle düşünmek de, O’nu ve sıfatlarını anlamamak demektir.Dinimiz, bütün emir ve yasaklarda bir kolaylık getirmiştir. Yani her zorluğun bir kolaylığı da vardır.
Eki Görüntüle 212394 oldumu bilemedim ama resim yüklenmiştir inşallah
ben bugün deneme yaptım eşim çok beğendi bide sizinle paylaşmak istedim:26:
bugün ikili boneyi yazmayla denedim kızlarrrr güzel oldu sanırım ama geriye çekince saç görünebiliyo iyi ayarlamak lazım geriye çekmesin diye
Eki Görüntüle 212385
kendine neyi yakıştırıyosan onu giy bazen sana güzel gelen başkasına güzel gelmiyo onlara güzel gelen sana gelmeyebiliyo o yüzden kendine yakışanı yap herzaman
canım kendi cevabını kendin vermişsin zaten.vicdanını dinle
günaydın canımhayırlı pazarlar
hiç kimse hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmiyor ne yazık ki...
anlam veremiyorum
açıklar kapıları kınıyor
kapalılar açıkları
nasıl ki ben açık birini gördüğümde Allah ıslah etsin derken bi başka kapalı şunun haline bak rezil gibi yorumlarda bulunuyorsa açık insanlarda da kapalıları görüp olmadık şeyler düşünüp dillendirenler var
daha geçen yıl senelerdir oturduğum semtte yolumu kesip "demokrasi düşmanı!!" diye bağırarak neye uğradığımı şaşırtan insanlar oldu
kimsenin kimseye tahammülü yok artık
ve kimse kusura bakmasın ama açık da kapalı da birbirini acımasızca eleştirip incitenler kadınlar
yolumu kesen de kadındı
kadıköy meydanda arkamdan bağıranlar da kadındı
kadınların birbiriyle alıp veremedikleri ne anlamıyorum...
Evet dediğin gibi olabilirdi ama yeni kapandığım için pek seçeneğim yoktuYavaş yavaş inşallah
canım takma kimseyi böyleleriyle çok karşılaşırsın benim halam bana bikini almayı bile teklif etmişti o zaman kapalı değildim ama onıun istediği gibi de giyinmiyodum o yüzden düğünüme de gelmeyecek sanırım bu sebepten yani içkili filan olsa gelirlerdi de neyse yaa boşver kısacası böyleleri etrafında çok olacak
bu halamın kocası bana dönüp ne dedi biliyo musun ist.a gidince başını açacak mısın burda zorla mı kapatıyolar evin içinde niye örtüyosun benden mi kaçıyosun bilmem ne diye zırvaladı bunu söyleyen insanın annesi de çarşaf giyen biri geçmişini unutmuş biri yani çok görme kimseye onlara karşı sabret sevabını arttır
Öncelikle kendi hesabıma Allahın emirlerinden birini yerine getirmiyor/ getiremiyor olmanın verdiği rahatsızlıktan en kısa zamanda kurtulup huzur bulmayı;
İkinci olarak da kafalarını deve hörgücü gibi kocccaman yapıp, yüzlerine beş batman boya sürüp, daracık kıyafetlerle açık olsa çekemeyeceği kadar dikkatleri üzerine çeken hemcinslerimin, başörtülü olmanın şuuruna vararak kapanabilmelerini diliyorum.
bugün ikili boneyi yazmayla denedim kızlarrrr güzel oldu sanırım ama geriye çekince saç görünebiliyo iyi ayarlamak lazım geriye çekmesin diye
Eki Görüntüle 212385
Eki Görüntüle 212394 oldumu bilemedim ama resim yüklenmiştir inşallah
ben bugün deneme yaptım eşim çok beğendi bide sizinle paylaşmak istedim:26:
Öncelikle kendi hesabıma Allahın emirlerinden birini yerine getirmiyor/ getiremiyor olmanın verdiği rahatsızlıktan en kısa zamanda kurtulup huzur bulmayı;
İkinci olarak da kafalarını deve hörgücü gibi kocccaman yapıp, yüzlerine beş batman boya sürüp, daracık kıyafetlerle açık olsa çekemeyeceği kadar dikkatleri üzerine çeken hemcinslerimin, başörtülü olmanın şuuruna vararak kapanabilmelerini diliyorum.
ya istediğiniz gibi yorum yazın.ben gelicem bu topiğe.çünkü tesettür yazmışsınız.benim ilgi alanım.aksesuar yazsaydınız daha uygun olurmuş.bazı arkadaşlarda eşarp aksesuar olarak kullanılıyor.ve buna çok üzüldüm.yazık ya.sıcaklarda başınızı örtüyosunuz. birçok sıkıntı çekiyosınız bari o eşarbı şikayetçi yapmayın.herşeyin hesabı var.