- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.101
Teşekkür ederim güzelim:13:
Selam kızlarhani deve hörgücü diyorlar ya normal yaptığımız topuzda mı günah acaba Saçlarım uzun olduğu için yapıyorum yapmamız gerekiyor değil mi
evet canim pahali bende vermem zaten ama cok begendim illaki vardir uygunlari ama burda yok malesef
ceyda bilgi icin tesekürler canim,ama bence artik kapatilsin bu konular cünkü biliyposunuz sitede dinden konusmak yasak bu yüzden konuyu kapatbilirler tasvip ediyormuyum hayir ama ne yapalim kurallari böyle,konumuzdan olmayalim
yok ben zaten konuyu açmak için söylemedimde arkadas sorunca sölemek istedim okadar:) bundan sonra tıppp
yok canim sana bisey demiyorum ben zaten kimseyede demiyorum,genel olarak söyledim sadece,keske konusabilse ama malesef :)
keşke yabence çok güzel olurdu ama bunun için başka sitelerde var bu sitedede hersey var bi o yok sanırım
canım topuz başından yukarda oldugu zamanlar günah oluyor.yani önden bkıldıgında bariz belli oldugu zamanlarda
oy kıyamaminşallah bulursun en güzelleriniii
merhaba ben yeni tesettüre girdim...
kuran kursu öğreticisi bir hocamız vardı 27 yaşında tam tesettürlü uzun etek ve uzun pardesü giyordu 0 makyaj ve o kadar güzel duru bir güzelliği vardı ki...
tesettürün hakkını veren bir kız bende ona çok özendim bir senedir bu konu hakkında çok düşündüm bende tesettüre girdim
eskiden çevremdeki tesettür adı altında gezinip açıklardan bir farkı olamayan hanımları gördükçe kapanma olayı bana çok uzak geliyordu iyiki Rabbim karşıma o hocayı çıkardı bende onu örnek alıyorum. 24 yaşımdayım deniz kenarı olan bir ilçede yaşıyorum daha geçen sene bikinimi giyip denize giriyordum ama artık her şey çok değişti mutluyum ben bu yolu seçtim...tesettür için uzun etekler arıyorum ama bulamıyorum böyle ilginç bir durum olamaz. sizden ricam yaşıma uygun ama çevrem tarafımdan dikkat çekmeyen tam tesettürlü nasıl giyinebilirim bu konuda bana yol gösterebilimisiniz kendinize çok iyi bakın :)
evet yok malesef ama yönetime bisey diyemiyorum bu konuda cünkü bi akc konuya sahit oldum,gercekten cok uc tartismalar yasandi,seygi duymayi ögrenemiyoruz bir türlü malesef
kuran kursu öğreticisi bir hocamız vardı 27 yaşında tam tesettürlü uzun etek ve uzun pardesü giyordu 0 makyaj ve o kadar güzel duru bir güzelliği vardı ki...
tesettürün hakkını veren bir kız bende ona çok özendim bir senedir bu konu hakkında çok düşündüm bende tesettüre girdim
eskiden çevremdeki tesettür adı altında gezinip açıklardan bir farkı olamayan hanımları gördükçe kapanma olayı bana çok uzak geliyordu iyiki Rabbim karşıma o hocayı çıkardı bende onu örnek alıyorum. 24 yaşımdayım deniz kenarı olan bir ilçede yaşıyorum daha geçen sene bikinimi giyip denize giriyordum ama artık her şey çok değişti mutluyum ben bu yolu seçtim...tesettür için uzun etekler arıyorum ama bulamıyorum böyle ilginç bir durum olamaz. sizden ricam yaşıma uygun ama çevrem tarafımdan dikkat çekmeyen tam tesettürlü nasıl giyinebilirim bu konuda bana yol gösterebilimisiniz kendinize çok iyi bakın :)
buradaki insanları yargılama hakkını kendinde nerede buluyosun acaba öğrenebilir miyim rica etmeme rağmen hala aynı tavırdasınız PESSS!!!
hoşbuldum canım teşekkür ederim nasılsın?
selam kızlar ..............hayırlı pazarlar..............
hayirli pazarlar kizlar,dünden beri topiginizi okuyorum,bende bundan sonra buraliyim ins :) sizi görünce iicm gitti ne güzel istediginizi bulup alabilyosunuz ben almanyada yasiyorum ve 2 senede bir türkiyeden ettigim alis verisle yetiniyorum,burdada ufak tefek seyler buluyorum ama türkiyedeki gibi icime sinmiyor malesef,bide ben pek pantolon gymiyorum o yüzden daha zor oluyor benim iicn ,pantolonla birlikte secenek cok ama etek olunca,hem etegi bulmak zor burda hemde üstüne uydurmak,yinede sikayetci degilim hicbir sekilde basörtümle ve kapaligimla her zaman gurur duydum ve duymayada devam ediyorum,bende 12 yasinda kapandim ozaman ortaokul vardi ,bende imma hatipe gitmistim,ay neyse ya cenem düstü durup dururken :)
25 yasindayim
2 oglum var
biri 5 biri 2 yaisni geceli 3 ay oldu böyle iste :)
kizlar us elbiyese asik oldum ama cok pahali ya,bide neteen biraz riskli.olurmu olmazmi
TUNIK 229,IMAJ GIYIM - Tesettürde Avrupanın 1. İncisi Toptan ve perakende satışta tüm Avrupa ülkelerine Hollanda, Fransa, Belcika, Danimarka, Avrupa disi tüm dünya Ülkeleri ne ise perakende satışımız mevcuttur. İrtibat Email imajgiyim@hotmail.de 0203
yok canim güvenirligi bakimindan bi spühem yok,alis veris yaptim daha önce ama orda durdugu gibi insanin üstünde durmuyo iste ben basörtü almistim hatta sectigim basörtüler yok diye 2 basörtü hediye yollamislardi bana :) bide etek almistim ama kumaisni begnememistim bu yüzden riskli iste
amin canim cümlemizinkinide ins tesekür edermmerhaba guzelim aramiza ho$geldin
Allah bagi$lasin evlatlarini
hiiimmm anladim, gordugum mesaja daliyorum, devamini okumadan
ah tabi buda dogru, ben giysi almadan, begendigimi mutlaka denerim.. denemeden kesinlikle almam, boyle bir huyum vardir..