- 9 Aralık 2010
- 2.001
- 10
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.041
Bir resimde benden :78::78:Çok mu abartılı olmuşum kızlar ya kumaşı görünce çok sevdim aldım diktirdim rengi abartı geldi sonradan:78:
yoo abartılı değil çok tatlı da beyaz eşarp içine pembe bone beyaz babet daha mı güzel olurdu acabarenkleri biraz boğmuşsun gibi geldi bana ama yakışmış beğendim
canım senin hür iraden tabi ki sürüp sürmemek ama benim fikrim yakışmadığı ha makyajın abartmadan yaparsın dışarda zaman zaman hepimiz yapıyoruz ama oje düğünün nişanın olmuş vs o zaman göze batmaz ama normal de göze batıyo çok bakar bizim insanlarımız bilirsin ki neler yaşamışsın okudum özellikle başörtüsü karşıtları çul çaput olarak gören insancıklar bi kapalı gördü mü kusur aramak için insanın gözünü çıkarıyolar şahsi fikrimi belirttim alınmazsın umarım
Bir resimde benden :78::78:Çok mu abartılı olmuşum kızlar ya kumaşı görünce çok sevdim aldım diktirdim rengi abartı geldi sonradan:78:
arkadaş daha yeni kapanmış onun için belliki zorlanıyor.mine etek giyen yada bikiniyle gezse o kadar ilgi çekmeyecek arkadaşlarla gezme dedim.çünlkü arkadaş geri açılmaktan bahsediyor.bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylüyeyim demişler.onların yanında daha çok sıkılır
ben kötü bir şey demedim.başörtüsü yada açıklık insanda bağımlılık yapıyor.mesela pardesülü bir bayan çıkardımı kendini çıplak hisseder.açık bayanda kapanınca aynı sigarayı burakmak gibi o ortamlara bir müddet girmemesi lazım daha sonra zaten eşarbı bir organı gibi oluyor istesede bırakamaz
Evet dediğin gibi olabilirdi ama yeni kapandığım için pek seçeneğim yoktuYavaş yavaş inşallah
canım senin hür iraden tabi ki sürüp sürmemek ama benim fikrim yakışmadığı ha makyajın abartmadan yaparsın dışarda zaman zaman hepimiz yapıyoruz ama oje düğünün nişanın olmuş vs o zaman göze batmaz ama normal de göze batıyo çok bakar bizim insanlarımız bilirsin ki neler yaşamışsın okudum özellikle başörtüsü karşıtları çul çaput olarak gören insancıklar bi kapalı gördü mü kusur aramak için insanın gözünü çıkarıyolar şahsi fikrimi belirttim alınmazsın umarım
iyide ben açılcam demedim ki asla
sadece bugün bişeyleri uydurmadım ve sinirlerim bozuldu dedim
arkadaşlarımın hepsi kapalı buarada
hiç açık arkadaşım yok hepsi çokk iilerdir
ben sadece giydiğimi yakıştıramayınca sinirleniyorum
ama şeytana uymayacam alışıcam zamanla kolaylıkla kombinlenirim biliyorum
sadece allahım beni test ediyor şeytanda ayağımı bükmeye çalışıyor ama sabredicem
mesela insanlar beni ilk gördüklerinde aa ne de yakışmış demelerini istedim bazıları sustu bazıları güldü bazıları yakıştırdı
hatta bugün halamların yanında gözlerim doldu dalga geçtiler gibime geldi
ama allahtan sabır diledim
seviyorum başörtümü
ama şuanda şeytan yakışma meselesini kafama kazımaya çalışıo bu bir sınav bence geçicek inşallah
canım takma kimseyi böyleleriyle çok karşılaşırsın benim halam bana bikini almayı bile teklif etmişti o zaman kapalı değildim ama onıun istediği gibi de giyinmiyodum o yüzden düğünüme de gelmeyecek sanırım bu sebepten yani içkili filan olsa gelirlerdi de neyse yaa boşver kısacası böyleleri etrafında çok olacak
bu halamın kocası bana dönüp ne dedi biliyo musun ist.a gidince başını açacak mısın burda zorla mı kapatıyolar evin içinde niye örtüyosun benden mi kaçıyosun bilmem ne diye zırvaladı bunu söyleyen insanın annesi de çarşaf giyen biri geçmişini unutmuş biri yani çok görme kimseye onlara karşı sabret sevabını arttır
Eki Görüntüle 212381 slm kızlar..
benide aranıza alın..topiğinizde yeniyim..
bi kaç resimde benden..yazlık kışlık baharlık ..
inşallah beğenirsiniz
ayy yazık o halana
gelmesin öle hala düğüne müğüne
benimkiler öle değil canım allaha şükür
ya içeri girdim oo çok yakışmış demeler değilde kıs kıs gülmeler oldu şakasına cimcikledim falan noldu kız kötümü olmuş dedim yok ii olmuş dediler bugünde halamın kızı kararmışın dedi kararınca eşarp hiç yakışmıo bende hemen öle düşündüm canımı sıktım halam yoo negüzel yakışmuış falan dedi nebilim yaa biri bişe dedi biri savundu neden oluyoki bunlar neyse alışıcam artık yarında hiç sevmediğim kuzenlerim ilk defa görcekler beni şehir dışındayım ütü falan da yok bu evde eşarbım kırıştı falan bakalım nasıl halletcem ilk güzel görsünler istiodum hep ama nasibe bak..bide hani buraya ekledim ya lacivert eşarp laciver badi falan sende gördün zaten albümde onu annmle ablam hiç yakıştırmıo bana nedense halbuki ben çok yakıştırıyorum yarında onu giycem kafamı bu kurcalıo şimdi de neyse yaa inşallah canımı sıkmazlar
güzel yakışmış canım.bugün ikili boneyi yazmayla denedim kızlarrrr güzel oldu sanırım ama geriye çekince saç görünebiliyo iyi ayarlamak lazım geriye çekmesin diye
Eki Görüntüle 212385
çok şıksın canım güzel kombin yapmışsın maşallah çokta yakışmışEki Görüntüle 212381 slm kızlar..
benide aranıza alın..topiğinizde yeniyim..
bi kaç resimde benden..yazlık kışlık baharlık ..
inşallah beğenirsiniz
merhaba arkadaşlar.bazı yorumları gördüm.açık kapalı yorumları yapmayın lütfen.herkes kendinden sorumludur.Allah akıl vermiş fikir vermiş neyin doğru neyin yanlış olduğu ortada.ikizler nikli arkadaş insanlara bu şekilde yaklaşırsan dine ısındırmak yerine soğutursun.Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz..Sevdiriniz, nefret ettirmeyiniz. İslam dininin nakil dini olduğu daha önceki Hadislerde de bildirilmiştir. İslam; nakil olunduğu kaynaktan itibaren yani Allah’tan (c.c) itibaren, sevgi üzerine, kolaylık üzerine inşa edilmiştir.Cenab-ı Hakk’ın, insanoğluna eziyet etmek ya da zora koşmak gibi bir niyetle, varlık alemini yarattığı elbette düşünülemez. Zaten böyle düşünmek de, O’nu ve sıfatlarını anlamamak demektir.Dinimiz, bütün emir ve yasaklarda bir kolaylık getirmiştir. Yani her zorluğun bir kolaylığı da vardır.