Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım kendi cevabını kendin vermişsin zaten.vicdanını dinle

ingtubada oje sürüyor fakat evde ve adetli olduğu zamanlar

bilmiyorum...
bi yandan da diyorum ki belki bu rahatlığımdan dolayı kapalılardan nefret eden bir sürü insan benimle konuştuktan, muhabbet ettikten sonra "vay be ben kapalıların hep aynı olduğunu sanırdım" diyo ve ilişkisini benimle yakınlaştırıp zamanla daha ılımlı bakar oluyo
sadece olumsuz olarak düşünmüyorum yani
belki rengarenk giyinmemeliyim, oje sürmemeliyim, makyaj yapmamalıyım hatta kırmızı gözlüğümü takmamalıyım ama bi yandan da diyorum ki ben bunları yapmasam şimdi kapalılara bakarken gülümseyebilen arkadaşlarım hala kapalı insanları gördüğünde surat ekşitip kafalarını başka tarafa çeviriyor olacaktı.

ihtiyacın yoksa niye yapıyon kusura bakma ama gözlerinden berroş korkup ağlıyo

hani açık arkadaşlar olduğu gibi kabul ediyordu.niye surat ekşitiyorlarmış.

hani açık arkadaşlar olduğu gibi kabul ediyordu.niye surat ekşitiyorlarmış.

hiç kimse hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmiyor ne yazık ki...
anlam veremiyorum
açıklar kapıları kınıyor
kapalılar açıkları
nasıl ki ben açık birini gördüğümde Allah ıslah etsin derken bi başka kapalı şunun haline bak rezil gibi yorumlarda bulunuyorsa açık insanlarda da kapalıları görüp olmadık şeyler düşünüp dillendirenler var
daha geçen yıl senelerdir oturduğum semtte yolumu kesip "demokrasi düşmanı!!" diye bağırarak neye uğradığımı şaşırtan insanlar oldu
kimsenin kimseye tahammülü yok artık
ve kimse kusura bakmasın ama açık da kapalı da birbirini acımasızca eleştirip incitenler kadınlar
yolumu kesen de kadındı
kadıköy meydanda arkamdan bağıranlar da kadındı
kadınların birbiriyle alıp veremedikleri ne anlamıyorum...

doğru söylüyosun canım.minyeli abdullahı izlemişsinizdir orda bir müslüman kızı birde yabancı kız var.orda minyeli abdullah çok güzel cevap veriyor.diyorki hangisi müslüman kızı anlayamadım.çok hoşuma gitmişti.

ablası zayıflamaya çalışıyor.kardeşi kilo almaya çalışıyor.bebişleri beğendinmi teyzoşşşşşşşşşşş

evet ikizlerin güsel annesiiii. çok tatlı olmuuşş

malatyada hava sıcak ama ben klimalı yerde çalışıyom ve sıcak saatlerde dışarı çıkmadığım için serin oluyo..

bi tane etek gördüm bi yerde. beyaz topuğa kadar uzanıyo kat kat. birini alana biri hediye. 17 tlye geliyo tanesi. çoookk güzeldiiii istiyom onu istiyom

al kız bedavasınıda bana verirsin

kız parasını veririm ikiz gibi giyer derse gideriz.sevgi ablanın yanına.kız bu arada fatmayı gördünmü bugün.

Bir resimde benden :78::78:Çok mu abartılı olmuşum kızlar ya kumaşı görünce çok sevdim aldım diktirdim rengi abartı geldi sonradan:78:

canım senin hür iraden tabi ki sürüp sürmemek ama benim fikrim yakışmadığı ha makyajın abartmadan yaparsın dışarda zaman zaman hepimiz yapıyoruz ama oje düğünün nişanın olmuş vs o zaman göze batmaz ama normal de göze batıyo çok bakar bizim insanlarımız bilirsin ki neler yaşamışsın okudum özellikle başörtüsü karşıtları çul çaput olarak gören insancıklar bi kapalı gördü mü kusur aramak için insanın gözünü çıkarıyolar şahsi fikrimi belirttim alınmazsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…