Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar bazı kapalılar varki inanın açıklardan daha çok dikkat çekiyor

dapdar bir pantolon,klise çatısı gibi başörtüsü,makyaj ile....

ama kınamak için söylemiyorum çünkü herkesin kendi tercihi,herkes herşeyi yapmakta özgür

bize verilen akıl onlara da verilmiş

bende geldim kızlar aranıza çoğu arkadaşların resimlerine baktım maşallah rabbim hepinizi nazarlardan korusun

Eki Görüntüle 212394 oldumu bilemedim ama resim yüklenmiştir inşallah
ben bugün deneme yaptım eşim çok beğendi bide sizinle paylaşmak istedim:26:

eşarp yada şalı bağlamayıda pek bilmiom ama beğendiğim boneleri eşarpları hep alır denerim çok seviyorum bugün dışarı gidicektik nerdeyse çıkıyordum artık ama kısmet bugün dilmiş

ay çok yakışmış maşallah keşke öyle çıksaymışsın hiç acemi işi gibide durmuyo çok hoş olmuş inşallah bugun nasip olur kapanmak

buradaki insanları yargılama hakkını kendinde nerede buluyosun acaba öğrenebilir miyim rica etmeme rağmen hala aynı tavırdasınız PESSS!!!

hayirli pazarlar kizlar,dünden beri topiginizi okuyorum,bende bundan sonra buraliyim ins :) sizi görünce iicm gitti ne güzel istediginizi bulup alabilyosunuz ben almanyada yasiyorum ve 2 senede bir türkiyeden ettigim alis verisle yetiniyorum,burdada ufak tefek seyler buluyorum ama türkiyedeki gibi icime sinmiyor malesef,bide ben pek pantolon gymiyorum o yüzden daha zor oluyor benim iicn ,pantolonla birlikte secenek cok ama etek olunca,hem etegi bulmak zor burda hemde üstüne uydurmak,yinede sikayetci degilim hicbir sekilde basörtümle ve kapaligimla her zaman gurur duydum ve duymayada devam ediyorum,bende 12 yasinda kapandim ozaman ortaokul vardi ,bende imma hatipe gitmistim,ay neyse ya cenem düstü durup dururken :)

25 yasindayim
2 oglum var
biri 5 biri 2 yaisni geceli 3 ay oldu böyle iste :)

cnm bu sitede çok güzel kıyafetler var..
ama hani pek bilindik bi site değil..
ne bilim güvenli olur mu olmaz mı ama bana pek güven vermedi..
sen biilirisn genede
:44:

cnm bu sitede çok güzel kıyafetler var..
ama hani pek bilindik bi site değil..
ne bilim güvenli olur mu olmaz mı ama bana pek güven vermedi..
sen biilirisn genede
:44:

yok canim güvenirligi bakimindan bi spühem yok,alis veris yaptim daha önce ama orda durdugu gibi insanin üstünde durmuyo iste ben basörtü almistim hatta sectigim basörtüler yok diye 2 basörtü hediye yollamislardi bana :) bide etek almistim ama kumaisni begnememistim bu yüzden riskli iste

ben çok begendim guzelim yaki$tirmi$sin elbise ve çeketi.. ba$ortusunun rengi hakkinda bende sedo$ gibi yorum yapacaktim ki bu cevabini gordum ; yava$ yava$ olur tabi guzelim Allah' in izni ile.
hayirli olsun guzelim

Teşekkür ederim güzelim:13:

Selam kızlarhani deve hörgücü diyorlar ya normal yaptığımız topuzda mı günah acabaSaçlarım uzun olduğu için yapıyorum yapmamız gerekiyor değil mi

bide içimde kalmasın bi arkadas sormus ojeyle ilgilide şimdi ismini hatırlayamadım
bende kapalıların pek oje sürmesi taraftarı değilim herkesin kendi görüşü tabi hiçte merakım yoktur Allah'a şükür onun yerine kına sürün kızlar çok güzel bende var şu anda geçmek üzere
bide bize küçükken öğretmişlerdi eğer elinde oje varken ölürsen tırnaklarını yılanlar yermiş :18: kına varken ölürsende melekler korurmuş tırnaklarını :87: tabi dogrulugu tartışılır benim duydugum bu baskasının yalancısıyım
he bide eşine süs için kullandıgın takdirdede günah değil müstehab olurmus bunla ilgili bi yazıyı paylasmak istiyorum

Soru: Süslenmek amacıyla el ve ayak tırnaklarına oje sürmenin günah olduğu söyleniyor. Sizin kanaatiniz nedir?
Süslenmek hem erkek hem de kadın için, Peygamberimizin tavsiye ettiği tutumlardan biridir. Peygamberimiz, özellikle kadınların eşlerine karşı süslenmelerini, onlarını evlerine sadakatla bağlayabilmek için daima bakımlı olmalarını tavsiye etmiştir. Ayrıca erkeklerin, günlük işlerini gerçekleştiriken insanları rahatsız edecek ter kokusu, ayak kokusu gibi tiksindirici şeylerden uzak kalmak için güzel koku sürünmelerini tavsiye etmiştir. Dolayısıyla kaıdnların el ve ayaklarına sürdükleri ojenin günah değil, aksine müstehab bir tutum olduğu söylenebilir (sadece eşine karşı ullanıldığı taktirde). Ancak, bu oje deinlen süs aletinin, altına su geçirmediği söylenmektedir. Bu durumda, oje kullanan bayanların, gusul abdesti almaları gerektiği durumlarda, el ve ayaklarından bu ojeyi tamamen kazımaları ve ondan sonra gusul almaları daha doğru olacaktır.

Yrd. Doç. Dr. Ali DUMAN
İ.Ü İLAHİYAT FAKÜLTESİ
ÖĞRETİM ÜYESİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…