- 22 Mart 2011
- 1.565
- 10
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.081
bende geldim kızlar aranıza çoğu arkadaşların resimlerine baktım maşallah rabbim hepinizi nazarlardan korusun
ho$geldin guzelim
Eki Görüntüle 212394 oldumu bilemedim ama resim yüklenmiştir inşallah
ben bugün deneme yaptım eşim çok beğendi bide sizinle paylaşmak istedim:26:
eşarp yada şalı bağlamayıda pek bilmiom ama beğendiğim boneleri eşarpları hep alır denerim çok seviyorum bugün dışarı gidicektik nerdeyse çıkıyordum artık ama kısmet bugün dilmiş
ya istediğiniz gibi yorum yazın.ben gelicem bu topiğe.çünkü tesettür yazmışsınız.benim ilgi alanım.aksesuar yazsaydınız daha uygun olurmuş.bazı arkadaşlarda eşarp aksesuar olarak kullanılıyor.ve buna çok üzüldüm.yazık ya.sıcaklarda başınızı örtüyosunuz. birçok sıkıntı çekiyosınız bari o eşarbı şikayetçi yapmayın.herşeyin hesabı var.
bende geldim kızlar aranıza çoğu arkadaşların resimlerine baktım maşallah rabbim hepinizi nazarlardan korusun
kizlar us elbiyese asik oldum ama cok pahali ya,bide neteen biraz riskli.olurmu olmazmi
TUNIK 229,IMAJ GIYIM - Tesettürde Avrupanın 1. İncisi Toptan ve perakende satışta tüm Avrupa ülkelerine Hollanda, Fransa, Belcika, Danimarka, Avrupa disi tüm dünya Ülkeleri ne ise perakende satışımız mevcuttur. İrtibat Email imajgiyim@hotmail.de 0203
kizlar us elbiyese asik oldum ama cok pahali ya,bide neteen biraz riskli.olurmu olmazmi
TUNIK 229,IMAJ GIYIM - Tesettürde Avrupanın 1. İncisi Toptan ve perakende satışta tüm Avrupa ülkelerine Hollanda, Fransa, Belcika, Danimarka, Avrupa disi tüm dünya Ülkeleri ne ise perakende satışımız mevcuttur. İrtibat Email imajgiyim@hotmail.de 0203
cnm bu sitede çok güzel kıyafetler var..
ama hani pek bilindik bi site değil..
ne bilim güvenli olur mu olmaz mı ama bana pek güven vermedi..
sen biilirisn genede:44:
ben çok begendim guzelim yaki$tirmi$sin elbise ve çeketi.. ba$ortusunun rengi hakkinda bende sedo$ gibi yorum yapacaktim ki bu cevabini gordum ; yava$ yava$ olur tabi guzelim Allah' in izni ile.
hayirli olsun guzelim
çok pahalı bence daha ucuza daha uygunları vardır tabi senin seçimin ben bu parayı o elbiseye virmem açıkçası